"حبیب دل‌ها" برای سومین سال مهمان قم شد

سومین سالگرد شهادت "حبیب دل‌ها" و به گفته همرزمان دیرینش «سیدالشهدای سیستان» سردار حبیب لک زایی در مرکز همایش‌های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد.
کد خبر: ۸۵۸۴۳۰۰
|
۰۱ آبان ۱۳۹۴ - ۰۱:۳۴
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، سومین سالگرد شهادت حبیب دل‌ها و به گفته همرزمان دیرینش «سیدالشهدای سیستان» سردار حبیب لک زایی فرصتی شد تا دوستان و همرزمان شلمچه تا سیستان گرد هم یاد دوست شهیدشان را در مرکز همایش‌های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گرامی دارند. روحانی شهیدی که در کسوت لباس سبز سپاه خدمت به مردم خطه محروم سیستان را سرلوحه کار خود قرار داد.

یاد شهدا یادآور اهداف و آرمان‌های اصیل انقلابی

حاج یوسف کیخا از همرزمان سردار شهید دراین باره اظهارداشت: سال 55 نقطه آغاز آشنایی ما با «حاج حبیب» بود اما آشنایی بیشتر ما در خردادماه سال 57 بود دقیقا همزمان با سالگرد قیام امام خمینی (ره) در همین زمان ایشان به عنوان یک روحانی فعالیت زیادی در مبارزه علیه رژیم شاه داشتند برای همین مراوده ما با شهید هم بیش از پیش افزایش یافت.

وی با اشاره به اینکه در سال 62 به جهت حضور حاج حبیب در محیط سپاه من و جمعی از دوستان نیز به جمع سپاه پیوستیم، افزود: با گذشت زمان در محیط بسیج و سپاه ارتباط ما صمیمی‌تر شد به نحوی که در کوچک‌ترین مسائل با هم مشورت می‌کردیم و همراه هم بودیم.

همرزم شهید زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: با شنیدن خاطره‌های شهدا باید به اهداف اولیه‌ای که به آن عشق می‌ورزیم باقی بمانیم.

"حبیب" تفسیر فضایل فراموش شده بود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم هم از زمره دوستانی است که 13 سال در کنار حاج حبیب در سیستان و بلوچستان توفیق خدمت داشت. حجت الاسلام عباس دانشی گفت: در آن زمان مسئولیت اداره کل سیستان را عهده دار بودم با وجودی که دستگاه‌ها و نهادهای مختلفی در امر فعالیت‌های فرهنگی مشغول بودند اما «سردار لک زایی» تنها با یک تصمیم و اقدام خود تحولی عظیم در شهر ایجاد می‌کرد.

به گفته وی اقدامات «سردار حبیب لک زایی» به عنوان فعال فرهنگی تنها در یک قلم فعالیت‌های فرهنگی خود 110 هزار جلد کتب مهدویت را در سطح سیستان توزیع کرد که این موضوع به اندازه‌ای شگفت انگیز و دست نیافتنی بود که به گفته مسئولان استان اگر ستادی برای این طرح تشکیل می‌شد نمی‌توانست در زمانی به این کوتاهی به توفیق برسد.

حجت الاسلام دانشی ولایتمداری سردار شهید حبیب لک زایی را شاخصه‌ای ویژه عنوان کرد و اظهاداشت: سخنان رهبر معظم انقلاب برای حاج حبیب دستورالعمل و نقشه راه بود و تحت هیچ شرایطی نگاه سیاسی، سازمانی و جناحی به بیانات نداشتند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم خاطرنشان کرد: شهدا سرمایه‌های هنرمندان هستند که می‌توانند با بهره گیری از این سرمایه‌ها آثار فاخر نمایشی تولید کنند و نیز شعرا می‌توانند شهدا را دستمایه‌ای برای تفسیر فضیلت‌های فراموش شده قرار دهند؛ اگر آنچه از خوبی‌ها در داستان‌ها و روایات خوانده‌ایم اما‌‌ همان در وجود شهید لک زایی متجلی و به آن عینیت بخشیده بود.

آثار "حبیب دل‌ها" رونمایی شد

«حبیب» 18 شهریور سال 1342 در خانواده‌ای روحانی قدم به دنیا گذاشت و از‌‌ همان سنین کودکی به واسطه مبارزات پدر در دوران ستم شاهی روح مبارزاتی در وجود حبیب ریشه دواند. زابل می‌دانی برای آغاز دوران مبارزاتی حبیب بود و در مدت زمان کمی در صف نخست مبارزان علیه رژیم ستمشاهی قرار گرفت.

با پیروزی انقلاب اسلامی 8 تیرماه 60 حبیب پای در سپاه زابل گذاشت. اگرچه به واسطه نقش موثر وی در سپاه زابل فرمانده وقت سپاه مجوز حضور حبیب را در جبهه‌های نبرد نمی‌داد اما خود را در قالب لشکر 41 ثارالله به جبهه رساند.

شلمچه میعادگاه جانبازی حبیب شد، شدت جراحات وارده به اندازه‌ای بود که 4 روز در بی‌هوشی به سر می‌برد و پزشکان میزان جراحات را 72 و نیم درصد ارزیابی کردند و همین جراحات 24 سال بعد یعنی 25 مهرماه 91 او را که در ان زمان جانشینی فرماندهی منطقه مقاومت و جانشین فرمانده سپاه سلمان را عهده دار بود، به لقای معبود رساند.

تقدیر از سوی مقام معظم رهبری به پاس تلاش در حراست از مرزهای کشور، تقدیر از سوی فرماندهای عالی رتبه نیروهای مسلح از جمله افتخارات این سردار بزرگ است. علاوه براین شهید لک زایی خطیبی توانا و نویسنده‌ای زبردست بود به طوری که در ششمین اجلاس سراسری نماز عنوان نگارانده مقاله بر‌تر را به خود اختصاص داد، همچنین در هشتمین همایش بین المللی دکترین مهددویت به عنوان فعال نمونه مهدوی معرفی شد.

حالا با گذشت 3 سال از شهادت سردار حبیب لک زایی هر ساله همایشی تحت عنوان «حبیب دل‌ها» در قم برگزار می‌شود. در این دوره نیز سه نرم افزار موبایلی تحت عنوان مجموعه آثار حبیب دل‌ها، مجموعه حبیب در آینه اشعار و آثار شهید روحانی تاسوکی با حضور همرزمان شهید و فعالان فرهنگی در قم رونمایی شد.


ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار