خبرهای داغ:
کتاب شناسی و نفوذ آمریکا

جنگ و تروریستی اطلاعاتی آمریکا در راستای نفوذ

رمز نگاری هنر و علم درهم پیچیدن اطلاعات است تا پیغامی خاص سری بماند.هرچه رمزنگاری بهتر باشد، اسرار بهتر حفظ می شوند.
کد خبر: ۸۵۹۱۳۱۲
|
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۰

به گزارش خبرگزاری بسیج، پس از مطرح شدن مسئله زمینه های نفوذ در کشور توسط رهبری، لازم به نظر می رسد که برخی مولفه های مربوط به جاسوسی و نفوذ ضمن آشنایی و تبیین برای فضای عمومی جامعه، بصیرت افزایی را مد نظر قرار داد.

دیده بان در نظر دارد این مسئله در قالب کتاب شناسی های امنیتی مربوط به سرویس های جاسوسی غربی بالاخص آمریکا ارایه دهد.

در این گزارش به کتاب "جنگ اطلاعات – تروریسم اطلاع" می پردازیم.

 

شبکه، عرصه ای باز برای همه کسانی است، که حداقل دارای مهارتهای فنی بوده و خواستار فراخواندن اطلاعات افراد دیگر هستند. آمریکایی ها پیشتاز جنگ اطلاعاتی هستند.فرماندهان آمریکایی در جنگ های آتی با شروع جنگ و حتی قبل از آن، به ابزار جنگ اطلاعاتی روی آوردند.ایشان با بهره گیری از ابزاری همچون ویروسهای کامپیوتری، دستگاههای پارازیت زا و غیره، به سیستم های ارتباطی و کامپیوتری طرف متخاصمشان حمله برده و تلاش می کنند، هسته تصمیم گیری طرف مقابل خویش را از کار می اندازند.

 

دشمنی که قدرت تصمیم گیری ندارد، بدون شرکت در جنگ و تبادل آتش ، خواسته های دولت مردان آمریکایی را قبول می کند و براحتی تسلیم می شود.در جنگ اطلاعاتی هر یک از دو طرف بدنبال کسب برتری اطلاعاتی هستند و می خواهند حداکثر اطلاعات را در مورد وضعیت استقرار نیروهای خودی و دشمن، وضعیت جوی، فضای الکترومغناطیسی میدان نبرد، روحیه سربازان دو طرف و غیره داشته باشد.

 

رویکرد ایالات متحده در جنگ جهانی دوم و دوران جنگ سرد، شرایط جدید همچون جنگهای کوچک و پراکنده در اقصی نقاط جهان و خطر تروریسم از نگاه آمریکائیان ،که بر طبق عادت اعمال تروریستی همچون حمله بی هدف به مردم در حال عبور اطراف ستاد لانگلی سازمان سیا، سمی کردن ذخیره آب یکی از شهرهای شمال شرقی آمریکا و غیره، همگی به مسلمانان تندرو و به‌ویژه ایرانیان نسبت داده می شود.تریلیونها دلاری که آمریکائیان به دلیل سوء مدیریت اقتصادی و سیاسی از دست داده اند.

 

موضوع بعدی اینترنت است

در سراسر جهان سیستم های رایانه ای وجود دارد. وضعیت اقتصادی –سیاسی جهان ، راه را برای شکل گیری جنگ اطلاعاتی گشوده است.سربازان اطلاعاتی اکنون نیازمند جبهه جنگ هستند و این جبهه همان " فضای اطلاعاتی " نام دارد. منظور از فضای اطلاعاتی ، محیط بین کامپیوترها است که اطلاعات مسیر خود را از یک شبکه به شبکه دیگر منتقل می کند.

 

در زمینه نقش اینترنت در بحران ها و نزاع های بین المللی گفتنی است: در چنین شرایطی بحرانی حاکم بر اوضاع کانالهای گزارش دهی معمول دولتی و بازرگانی، معمولا فاقد اعتبار و غیر قابل دسترسی است و شاید اینترنت یکی از چند ابزار ارتباطی موجود باشد.

 

شبکه ، عرصه ای باز برای همه کسانی است، که حداقل دارای مهارتهای فنی بوده و خواستار فراخواندن اطلاعات افراد دیگر هستند.یکی از نکاتی که در آن تردیدی وجود ندارد اینست که فن آوری شنود با مطالب نشت کامپیوترها با گذشت زمان هرچه بهتر و ارزانتر خواهد شد، درست همانند تمامی دیگر فن آوری ها، بالاخره زمانی فرا می رسد که مسؤولان در می یابند تنها راه حفاظت از اطلاعات کامپیوترها، در برابر ردیابی غیرفعال اطلاعات ، بهره گیری از دفاع فعال است.

 

رمز نگاری هنر و علم درهم پیچیدن اطلاعات است تا پیغامی خاص سری بماند.هرچه رمزنگاری بهتر باشد، اسرار بهتر حفظ می شوند.

 

رزم آوران اطلاعاتی چه کسانی هستند؟

رزم آوران اطلاعاتی در مقوله های ذیل طبقه بندی می کند، کارمندان شرکتها، فروشندگان و پیمانکاران، کارکنان دولتی، مجریان قانون، تروریست های مواد مخدر، جنایتکاران موقت و عاملان جنایات سازمان یافته، فرستنده های بسته های پستی و بازاریهای تلفنی، دکترها، بیمارستانها و شکت های بیمه، محققان خصوصی، متخصصان امنیتی، سوپرمارکتها، سیاستمداران، گروه های فعال سیاسی، مزدوران، نقش آفرینان آزاد و متخصصان شوروی سابق و بلوک شرق، تروریستها، رقبای بازرگانی داخلی و بین المللی و خیلی های دیگر.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار