وی افزود: بیشتر خانوادهها بدون هیچ آگاهی از خطرات و تهدیدها، بهراحتی امکان ورود فرزندان خود به این شبکههای مجازی را فراهم میکنند درحالیکه هیچ آموزشی در مورد نحوه استفاده آنها از این برنامه ها انجام نمیگیرد.
معاون امور پیشگیری دادستان اراک با اشاره به ضرورت کارشناسی آسیبها در جامعه گفت: شناسایی آسیبها و جرائم شهر به صورت کارشناسی امری ضروری و در پیوستهای فرهنگی و فضاهای فرهنگی اراک خلاءها و ضعفهای بسیاری وجود دارد که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
قاسمی تصریح کرد: پدیدههای اجتماعی نیازمند نگاه اجتماعی هستند و مقابله با پدیدههای اجتماعی نیازمند سرمایه گذاری اجتماعی است.
وی افزود: شعار پیشگیری بهتر از درمان در بخشهای مختلف دیده شده اما در عمل اقدام موثری انجام میشود و این در حالی است که کشورهای توسعه یافته امروز به دنبال پیشبینی هستند.
معاون امورپیشگیری دادستاناراک با اشاره به پدیده های نو ظهور اجتماعی گفت: درباره پدیده های نوظهور باید به اقشار مختلف مردم آگاهی داد و در برخی حوزه ها از جمله مدارس و فضای مجازی باید اقدامات فرهنگی لازم انجام شود.
قاسمی تصریح کرد: واژه امنیت، پیشینهای طولانی به قدمت تاریخ بشردارد و نیاز به امنیت و ضرورت احساس ایمنی، حتی قبل از ظهور جوامع انسانی نیز دغدغه اصلی انسانها بوده، تا آنجا که خداوند در قرآن از امنیت به عنوان یکی از نعمتهای خود یاد میکند.
وی افزود: امنیت ازجمله نعمتهایی است که بستر بهرهگیری از سایر نعمتهای الهی را فراهم آورده و اگر امنیت نباشد، بقیه نعمتها مانند رفاه، ثروت، علم نیز نمیتوانند تأثیر و کاربرد داشته باشند.