وی افزود: شرایط تربیتی خانواده ها را به سمتی می برد که در آن فرزندان طلبکار و والدین همیشه بدهکارند، این امر موجب تقویت احساس بی مسئولیتیو کاهش استقلال عمل در فرزندان می شود.
استادیار دانشگاه علوم پزشکی سمنان بیان کرد: زنان و دختران جوان با دیدن فیلم ها و سریال های پخش شده از شبکه های فارسی زبان و با حس همذات پنداری با بازیگران و هنرپیشگان این فیلم ها به تقلید از نوع پوشش و آرایش آنان سعی در هر چه شبیه تر کردن خود با این افراد دارند.
ستوده در مورد صبر وکار آمدی خانواده با اشاره به حدیثی از امام علی (ع) گفت: نسبت صبر در کارها به منزله سر به بدن است.
وی ادامه داد: با گسترش فضای مجازی و دیجیتالی شاهد کودکان مجازی هستیم، یعنی کارکرد خانواده به وسیله رسانه های مجازی خنثی شده و در حقيقت بايد گفت فضاي کارکردهای متعدد این نهاد را بر عهده گرفته اند.
استادیار دانشگاه علوم پزشکی سمنان خاطرنشان کرد: مادران موقعیت شغلی را بر نگهداری از کودکان خود ترجیح می دهند.
ستوده گفت: مردان به دلیل کمرنگ شدن فرهنگ عفاف نیاز کمتری به تشکیل خانواده حس می کنند و کمرنگ شدن عنصر ایمان به همراه ترویج فرهنگ مصرف زدگی و زیاده خواهی و از بین رفتن عنصر قناعت است.
وی تصریح کرد: سیر صعودی طلاق در کشور در حال جابه جاکردن رکودهای جهانی است و طبق برآوردهای غیررسمی به رتبه چهارم جهان صعود کرده است و از هر چهار ازدواج یک مورد آن به طلاق منجر می شود.
استادیار دانشگاه علوم پزشکی سمنان به فاصله بین نسلی اشاره کرد و افزود: با آنکه فرزند آوری از عوامل مهم ایجاد آرامش روانی مادر، نشاط افزایی در خانواده و عامل استحکام آن است، اکنون تمایل در فرزندآوری در زوج ها ی جوان کمتر از گذشته است و فاصله میان ازدواج و نخستین بارداری افزایش یافته است.
گفتنی است؛ این برنامه با مشارکت حوزه بسیج دانش آموزی ولایت، معاونت پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش، شبکه بهداشت شهرستان و اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان سرخه برگزار شد.