به گزارش خبرگزاری بسیج از کوثر، فرصت دارا بودن شهرستان کوثر از قابلیت های گردشگری و نگاه جدی به طریقه استفاده از این ظریفیت از جمله عواملی می باشد که بسیار حائز اهمیت بوده و می توان قطب گردشگری استان را در توسعه شهرستان کوثر دید.
امروزه توسعه هر شهر و استان در گرو مناطق صنعتی و گردشگری آن است؛ با توجه به این که شهرستان کوثر با دارا بودن پتانسیل هایی همچون آبگرم، حمام سنگی، غاریخگان، زنجروپیر، پل فیروز، قیزکورپوسی و ... است اما کوچکترین توجهی از سوی مسئولین استانی و شهرستانی نسبت به توسعه و ارتقای سطح کیفی آن ها نشده است.
در این راستا می توان تنها با یک برنامه ریزی جدید با اطلاع رسانی موثر و استقبال گرم از میهمانان و گردشگران این توسعه و پیشرفت هم در حوزه صنعت و هم در حوزه گردشگری برای شهرستان کوثر رقم زد.
این توسعه و پیشرفت در همه جوانب و موقعیت ها بخصوص در حوزه درمان شهرستان کوثر حائز اهمیت است.
حوزه گردشگری سلامت در استانهای توسعه یافته با این چنین ظرفیت ها و پتانسیلهایی توانسته است امروزه قطب صنعت و گردشگری را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که شهرستان کوثر در صورت استفاده موثر و بهینه از این ظرفیت ها و جذب سرمایه گذار در بخش ها و حوزه های مختلف می تواند حوزه گردشگری سلامت را در استان به خود اختصاص دهد؛ وجود آب گرم معدنی و دیگر پتانسیلهای گردشگری نیز سرمایه ای عظیم است که می تواند در این مورد نقش کلیدی ایفا کند.
دیگر عامل توسعه و پیشرفت شهرستان کوثر وجود نعمت های خدادای چون گیاهان دارویی و فعالیت کارخانه داروهای گیاهی کوثر که اولین کارخانه در حوزه خود در استان است، میوه جات از جمله "به" و عسل می باشد که از دیگر مزیت های این شهرستان در این حوزه است که فقط در استفاده و بهره مندی از این مزیت ها برنامه ربزی دقیق و کارشناسی شده ای را می طلبد.
بحث گردشگری و صنعتی در شهرستان کوثر با توجه به لزوم نقش آفرینی مجموعه های فعال در شهرستان نیازمند مدیریت جامع است که این مدیریت را مردم و مسئولین ذیربط می توانند انجام دهند.