وی درباره آمار ثبت شده ازدواج در این مدت گفت: 437 هزار و 205 ازدواج ثبت شده است که کاهش 3 درصدی را نشان میدهد. بیشترین ازدواجها نیز برای آقایان در بازه سنی 25 تا 29 سال و برای خانمها بین 20 تا 24 سال بوده است.
تویسرکانی همچنین درباره آمار طلاق گفت: در این مدت، 90 هزار و 70 طلاق ثبت شده است که یک درصد رشد داشته است؛ بیشترین طلاق ثبت شده برای آریالایان بین 30 تا 34 سال و برای بانوان بین 25 تا 29 سال بوده است.
وی با بیان اینکه از هر 5 ازدواج، یک مورد به طلاق منتهی میشود گفت: بیش از 45 درصد طلاقها در 5 سال اول زندگی اتفاق میافتد.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور همچین از صدور بیش از 50 هزار سند اراضی ملی با مالکیت دولت خبر داد و ادامه داد: در این مدت 35 هزار و 971 سند مسکن مهر نیز ثبت شده است.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در ادامه اظهار کرد: طبق گزارش استخراج شده از سامانه ثبت ازدواج و طلاق بیشتر ازدواجهای ثبت شده یعنی بیش از 38 درصد مربوط به رده سنی 25 تا 29 سال و بیشتر ازدواجهای ثبت شده زوجه به میزان 31 درصد مربوط به رده سنی 20 تا 24 سال بوده است.
وی افزود: همچنین بررسیها نشان میدهد بیشترین طلاقهای ثبت شده زوج به میزان 24.6 درصد مربوط به رده سنی 30 تا 34 سال و بیشتر طلاقهای ثبت شده زوجه نیز به میزان 22.8 درصد مربوط به رده سنی 25 تا 29 سال بوده است.
تویسرکانی اضافه کرد: در 7 ماهه نخست امسال بیشترین ثبت ازدواج بر حسب تحصیلات با 67 درصد مربوط به تحصیلات دیپلم و زیر دیپلم، 32 درصد مربوط به تحصیلات دانشگاهی و حوزوی و یک درصد نیز نامشخص بوده است. همچنین بیشترین ثبت ازدواج زوجه بر حسب تحصیلات با 65 درصد مربوط به تحصیلات دیپلم و زیر دیپلم، 33 درصد مربوط به تحصیلات دانشگاهی و حوزوی و 2 درصد نیز نامشخص بوده است.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: در 7 ماهه اول سال 94، بیشترین ثبت طلاق زوج بر حسب تحصیلات با 69 درصد مربوط به تحصیلات دیپلم و زیر دیپلم، 15 درصد تحصیلات دانشگاهی و حوزوی و 16 درصد نیز مربوط به افراد بیسواد بوده است. همچنین بیشترین طلاق زوجه بر اساس تحصیلات با 66 درصد مربوط به تحصیلات دیپلم و زیر دیپلم، 18 درصد مربوط به تحصیلات دانشگاهی و حوزوی و 16 درصد نیز مربوط به افراد بیسواد و نامشخص بوده است.
به گفته تویسرکانی بارزترین علل طلاق مربوط به مسائلی همچون عدم تفاهم و امکان سازش، دخالت خانوادهها، ترک زندگی، محقق نشدن شروط ضمن عقد و اعتیاد به مواد مخدر یا مشروبات الکلی است که 63 درصد از عوامل طلاق را تشکیل میدهد. همچنین علت 8 درصد طلاقهای ثبت شده در 7 ماهه گذشته فقر مالی بوده است.
وی ادامه داد: طبق آمارهای موجود در 7 ماهه گذشته طلاق در 71 درصد استانهای کشور دارای رشد و 29 درصد استانها نیز رشد طلاق منفی بوده است.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اضافه کرد: طبق آمارها بیشترین افزایش طلاق در استانهای کهکیلویه و بویراحمد و قزوین بوده است و استانهای قم و اردبیل نیز در 7 ماهه گذشته کاهش چشمگیر طلاق را داشتهاند.
تویسرکانی با بیان اینکه در 7 ماهه گذشته سال 94 به ازای هر 100 هزار نفر 98 طلاق صادر شده است افزود: بر این اساس به ازای هر 100 هزار نفر، استانهای خراسان رضوی، گیلان و کرمانشاه دارای بیشترین و استانهای سیستان و بلوچستان و بوشهر دارای کمترین میزان طلاق بودهاند.