وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت فضای مجازی فرمودند« اگر رهبر نبودم رئیس فضای مجازی کشور میشدم»،گفت: در جمع طلاب و روحانیون نیز عدهای این فضا را فضای شیطانی میدانند و حتی دیجیتال را با دجالواره مقایسه میکنند و عدهای دیگر نیز معتقد هستند بساط این فضا اکنون در کشور پهن شده و ما باید آن را بپذیریم و از ظرفیتهای آن به درستی استفاده کنیم.
این کارشناس فضای مجازی با بیان اینکه مقام معظم رهبری دستور خروج از انفعال را در فضای مجازی صادر کردند، گفت: متاسفانه تفسیرهایی که از بیانات مقام معظم رهبری در این خصوص شده در جامعه اشتباه است و ایشان با این فرمان خاطرنشان کردند که دیگر انفعالی عمل کردند در فضای مجازی بس است.
مومنی نسب با بیان اینکه امروز ما با فناوری مشکل نداریم و با محصولات فناوری مشکل داریم، ابراز داشت: اسلام تفکر پیشرفته جهان است و هر کس مسلمانتر باشد پیشرفت میکند چرا که یک مسلمان بر اساس آموزههای دینی نمیتواند ظالم باشد.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در سالهای گذشته و در خصوص سینما فرمودند« ما با سینما مشکل نداریم و با فحشاء مشکل داریم» اذعان کرد: عدهای معتقد هستند هر جا که فناوری وارد کشور شده جمهوری اسلامی ایران آن را طرد کرده و میگویند شما جلوی ویدئو و بلندگو ها را میگرفتید و امروز از آن استفاده میکنید و فضای مجازی و اینترنت هم به این گونه است.
این کارشناس فضای مجازی با رد این موضوعات گفت: نخستین بلندگو که در کشور وارد شد یک زن رقاصه از آن استفاده کرد و علما استفاده از آن را منع کردند و حرام دانستند و هم اکنون نیز اگر چنین اتفاقی بیفتد علما آن را حرام میدانند اما با ایجاد بستر استفاده از آن امروز شاهد هستیم که در بالای هر مسجدی یک بلندگو وجود دارد.
مومنی نسب افزود: زمانی که ویدئو وارد کشور شد تنها فیلمهای هندی و فیلمهای ایرانی دوران شاه قابل بهرهبرداری بود و بر این اساس علما استفاده از آن را منع کردند اما زمانی که فیلمهای مذهبی و اسلامی به بازار آمد دیگر استفاده از آن منع نشد.
وی با بیان اینکه فناوری به تنهایی بد نیست و محصولات آن است که شاید مورد قبول اسلام نیست،گفت: مقام معظم رهبری استفاده از اینترنت را خوردن غذایی در ظرف نجس میداند و آیا این امکان وجود ندارد که ما ظرف خود را برای استفاده از اینترنت عوض کنیم و این موضوعی است که باید مسئولان به آن توجه داشته باشند.
انتهای پیام/