خبرهای داغ:
کارشناس حوزه فضای مجازی و رسانه:

بستر نجس اینترنت و استفاده از آن

کارشناس حوزه فضای مجازی و رسانه گفت: مقام معظم رهبری استفاده از اینترنت را خوردن غذایی در ظرف نجس می‎داند و آیا این امکان وجود ندارد که ما ظرف خود را برای استفاده از اینترنت عوض کنیم.
کد خبر: ۸۵۹۴۲۶۵
|
۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۱
به گزارش خبرگزاری بسیج از گرگان، روح الله مومنی نسب در نشست بررسی آسیب‎های فضای مجازی و راهکارهای مقابله با آن که در جمع طلاب پایگاه مقاومت بسیج حضرت آیت الله طاهری برگزار شد، اظهار کرد: برخی‎ها فضای مجازی را فضایی برای مبارزه با اخلاقیت می‎دانند و در مقابل این تفکر عده‎ای دیگر نیز معتقد هستند که می‎توان از ظرفیت‎های آن در راستای اخلاقیات استفاده کرد.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت فضای مجازی فرمودند« اگر رهبر نبودم رئیس فضای مجازی کشور می‎شدم»،گفت: در جمع طلاب و روحانیون نیز عده‎ای این فضا را فضای شیطانی می‎دانند و حتی دیجیتال را با دجال‎واره مقایسه می‎کنند و عده‎ای دیگر نیز معتقد هستند بساط این فضا اکنون در کشور پهن شده و ما باید آن را بپذیریم و از ظرفیت‎های آن به درستی استفاده کنیم.

این کارشناس فضای مجازی با بیان اینکه مقام معظم رهبری دستور خروج از انفعال را در فضای مجازی صادر کردند، گفت: متاسفانه تفسیرهایی که از بیانات مقام معظم رهبری در این خصوص شده در جامعه اشتباه است و ایشان با این فرمان خاطرنشان کردند که دیگر انفعالی عمل کردند در فضای مجازی بس است.

مومنی نسب با بیان اینکه امروز ما با فناوری مشکل نداریم و با محصولات فناوری مشکل داریم، ابراز داشت: اسلام تفکر پیشرفته جهان است و هر کس مسلمان‎تر باشد پیشرفت می‎کند چرا که یک مسلمان بر اساس آموزه‎های دینی نمی‎تواند ظالم باشد.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در سال‎های گذشته و در خصوص سینما فرمودند« ما با سینما مشکل نداریم و با فحشاء مشکل داریم» اذعان کرد: عده‎ای معتقد هستند هر جا که فناوری وارد کشور شده جمهوری اسلامی ایران آن را طرد کرده و می‎گویند شما جلوی ویدئو و بلندگو ها را می‎گرفتید و امروز از آن استفاده می‎کنید و فضای مجازی و اینترنت هم به این گونه است.

این کارشناس فضای مجازی با رد این موضوعات گفت: نخستین بلندگو که در کشور وارد شد یک زن رقاصه از آن استفاده کرد و علما استفاده از آن را منع کردند و حرام دانستند و هم اکنون نیز اگر چنین اتفاقی بیفتد علما آن را حرام می‎دانند اما با ایجاد بستر استفاده از آن امروز شاهد هستیم که در بالای هر مسجدی یک بلندگو وجود دارد.

مومنی نسب افزود: زمانی که ویدئو وارد کشور شد تنها فیلم‎های هندی و فیلم‎های ایرانی دوران شاه قابل بهره‎برداری بود و بر این اساس علما استفاده از آن را منع کردند اما زمانی که فیلم‎های مذهبی و اسلامی به بازار آمد دیگر استفاده از آن منع نشد.

وی با بیان اینکه فناوری به تنهایی بد نیست و محصولات آن است که شاید مورد قبول اسلام نیست،گفت: مقام معظم رهبری استفاده از اینترنت را خوردن غذایی در ظرف نجس می‎داند و آیا این امکان وجود ندارد که ما ظرف خود را برای استفاده از اینترنت عوض کنیم و این موضوعی است که باید مسئولان به آن توجه داشته باشند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار