وی ادامه داد: رئیس دانشگاه جذب اساتید را به طیف اصلاح طلب سپرده و به همین خاطر ۴۸ نفر از این اساتید تنها برای شش ماه و تا بهمن ماه سال جاری تمدید قرارداد شدند به ۲۸ استاد دیگر که نیز تا مرداد ماه تمدید قرار داده شدهاند گفته شده این یک تمدید موقتی است.
این استاد دانشگاه ضمن تاکید براینکه اساتید از لحاظ آموزشی و پژوهشی نفر اول گروه خود و حتی دانشکده به حساب میآیند خاطر نشان کرد: ریاست دانشگاه در اقدامی این ۱۰۴ استاد را به چند گروه تقسیم کرد که گروهی مشمول شرایطی میشدند که قرارداد ۵ ساله آنها تمام شده و طبق قانون باید به رسمی آزمایشی تبدیل وضعیت شوند در غیر این صورت دانشگاه میتواند با آنها تمدید قرارداد نکند.
وی با اشاره به اینکه این اقدام از لحاظ قانون جذب هیئت علمی درست و دارای هیچ نقصی نیست اظهار داشت: این در حالی است که دانشگاه همه فشار خود را روی پنج سال این اساتید گذاشته است و از طرفی ما شاهد این ماجرا هستیم که اساتیدی حتی بعد از گذشت ۱۰ تا ۱۲ سال همچنان رسمی آزمایشی نشدهاند و ریاست دانشگاه خیلی راحت آنها را تمدید قرارداد میکند پس اگر قانون قانون است پس باید برای همه قانون باشد نه فقط برای ۱۰۴ استادی که در دولت قبل جذب شدهاند.
این استاد دانشگاه علم و صنعت در توضیح استاد پیمانی به رسمی آزمایشی نیز تصریح کرد: هر استادی بعد از این دوره ۵ ساله میتواند با کسب امتیازات آموزشی پژوهشی به رسمی آزمایشی تبدیل شود و چند سال بعد به عنوان استاد رسمی شناخته خواهد شد اما مشکل ما دقیقا اینجاست که بعضی دانشکدهها به خاطر خصومت و اختلاف دیدگاه با این اساتید انقلابی حاضر به حضور آنها در کلاس درس نیستند و به همین خاطر تا الان حاضر به ارائه پرونده تبدیل وضعیت آنها نشدهاند.
وی در ادامه گفت: این اساتید امتیازات کافی را برای رسمی آزمایشی شدن کسب کردهاند اما دانشکده از ارائه پرونده آنها اجتناب میکند و از طرفی میگوید چون تبدیل وضعیت نشدهاید ما نمیتوانیم شما را تمدید قرار داد کنیم در این بین دبیر خانه جذب دانشگاه نیز میگوید هر استادی که بعد از ۵ سال از حالت پیمانی خارج نشود حق اخراج آن را داریم و این اساتید هستند که بین ارائه ندادن پرونده و رسمی شدنشان و فشار مسئولین دانشگاه ماندهاند.
این استاد دانشگاه اقدامات مسئولین دانشگاه علم و صنعت را نوعی بازی دانست و
افزود: هنوز از این ۱۰۴ استاد کسی اخراج نشده است اما به تعدادی از آنها
کلاس ارائه نمیشود و حق تدریس ندارند از طرفی حقوق هم دریافت میکنند و
این بسیار خنده دار است هر چه قدر این اساتید خواهش کردند حالا که حقوقشان
را میگیرند به آنها درس ارائه دهند بیفایده است و گویی مشکل آنها حضور
این اساتید انقلابی سر کلاس درس است.
وی در خصوص وضعیت اساتید سرباز هیئت علمی نیز گفت: دانشگاه اینجا هم نوعی بدعت به کار برده به نحوی که میگوید اساتیدی که دوره سربازیشان تمام شده از نو مصاحبه علمی و عمومی شوند در حالی که هیچ دانشگاهی این کار را نمیکند.
این استاد دانشگاه علم و صنعت یادآور شد: بارها نامههای اعتراض امیز در خصوص این ظلم آشکار به ریاست دانشگاه و حتی مراجع قانونی ارسال شده است که متوجه شوند دانشگاه علم و صنعت چه بغضی نسبت به اساتید انقلابی دارد اما بیفایده بوده است.
وی در پایان سخنان خود عنوان کرد: با همه این تفاسیر دانشگاه به تعداد دیگری از این اساتید اعلام کرده که برای ترم آینده به آنها درس ارائه نمیدهد به همین علت اگر استادی تدریس نکند امتیازات آموزشی لازم را کسب نکرده و بعد از مدتی دانشگاه به دلیل کم بودن امکانات آموزشی میتواند آن را احراز کند.