به گزارش خبرگزاری بسیج،محمد اسماعیل سعیدی اظهار داشت: شرط اصلی موفقیت نیروهای انقلابی در فضای رسانهای کشور و مشخص کردن حق و باطل، شناخت اهداف طرف مقابل خود است. آنوقت است که میشود با توجه به این شناخت، اهداف خودمان را برای براندازی تاثیر آنها بر مردم کشور و القا حقانیت به مردم آغاز کرد. در پایان هم سعیدی، اولویت همه رسانههای انقلابی را منوط به سخنان رهبری میداند و اعتقاد دارد که محور همه فعالیتها رد این عرصه، سخنان رهبر انقلاب است.
وی با اشاره به ضرورت جبههای عمل کردن رسانههای انقلابی در فضای مجازی گفت: واقعیت این است که جبههای عمل کردن باعث همافزایی میشود. لذا من معتقدم که رسانههای جبهه و گفتمان انقلاب باید کاملا به صورت جبههای عمل کنند. اینطور نباشد که هر کسی به صورت جزیرهای برخورد کند؛ چون برخورد جزیرهای نه تنها جواب نمیدهد بلکه باعث اصطکاک و فرسایش نیروهای درون انقلاب هم میشود.
وی درباره چگونگی تبیین حقانیت و راه های مقابله با دشمن در این فضای مجازی گفت: ابزارهایی که این روزها در دسترس هستند، در فضای مجازی و فضای رسانهای کارکرد خیلی خوبی دارند و میتوانند به بهترین شکل ما را در رسیدن به این هدف یاری کنند. پیش از این، نیروهای انقلابی یک واهمه و وحشت زیادی از ورود به چنین فضاهایی داشتند ولی مقام معظم رهبری در فرازی از فرمایشاتشان اعلام کردند که این یک جاده دو طرفه است. از آن طرف آنها می آیند و از طرف دیگر ما هم باید با تمام قوا ورود پیدا کنیم و مقابله کنیم. اگر ما غفلت پیدا کنیم، نه تنها نتیجه نخواهیم گرفت که بلکه ضربه سنگینی هم خواهیم خورد. حالا اینکه چطور این کار را انجام بدهیم راه دارد. ما باید اول اهداف دشمن را بررسی کنیم، شرایط و وضعیتشان را بسنجیم و حتی پیشبینی وضعیت آینده آنها را هم بکنیم؛ یعنی بدانیم که آنها در آینده به دنبال چه هستند و چه اتفاقی خواهد افتاد. بعد از شناخت دشمن و در مرحله بعد، ما موقعیت خودمان، ابزار، امکانات، تواناییها و ظرفیتهای خودمان را بسنجیم. اهدافمان را مشخص کنیم و درست نقطه مقابل اهداف آنها را هدف خودمان قرار بدهیم. آن وقت است که در رسیدن به حق واقعی و ایستادگی با دشمن در فضای مجازی به موفقیت میرسم که اگر غیر از این را اولویت قرار بدهیم، ضربههای جبرانناپذیری خواهیم خورد.
سعیدی، راه موفقیت در اجرای سیاستهای فرهنگی توسط نیروهای انقلابی در فضای رسانهای کشور را پیروزی از بیانات رهبری میداند و اعتقاد دارد که هر نیروی انقلابی باید محور عملکردش، صحبتهای رهبر انقلاب باشد: ترویج و تبیین گفتمان رهبری یک اصل است. بنابراین رسانههای انقلابی باید گفتمان رهبری را به خوبی در این فضا ارزیابی و تحلیل کنند تا مردم هم بتوانند از این تحلیلها راه درست و نادرست را تشخیص بدهند. اگر ما نتوانیم فرمایشات رهبری را به درستی تجزیه و تحلیل کنیم قطعا به بیراهه خواهیم رفت و عدهای زیادی از مخاطبین خودمان را هم به بیراهه خواهیم کشاند.
وی ادامه داد: بنابراین بسیار حائز اهمیت است که اول این کار را درست انجام بدهیم؛ مبنای فرمایشات ایشان را متوجه شویم که چه مسائل و چه اتفاقاتی باعث شده که ایشان این نکته را متذکر شوند، بعد روی آنها برنامه ریزی داشته باشیم و نهایتا هم به بهترین شکل ممکن آن را فضای مجازی و رسانهای کشور گسترش بدهمی تا سخنانشان به گوش همه ملت ایران و البته مردم جهان برسد. چیزی که در این بین نباید فراموش شود این است که در همه این مراحل ،محور تصمیمگیری ما، باید فرمایشات رهبری باشند.
سعیدی در پایان به تاثیر برگزاری چنین تجمعها و نمایشگاههایی اشاره کرد و گفت: ما چندین نوع تجمع داریم که هرکدام از آنها بسته به نوع و اهداف و دلیلشان، تاثیرات مختلفی با جامعه هدف خودشان میگذارند. مثلا یکی از این تجمعات راهپیمایی 22 بهمن است که بسیار تاثیر گذار است. این تاثیر و تبعات نه تنها به صورت داخلی بلکه در سطح بین الملل هم بازتاب گستردهای دارد و پیامش یک پیام فرا ملی است. اما نوع دیگری از تجمعات مانند همین نمایشگاهها رسانههای انقلاب اسلامی، کمی محدود است و عمدتا برای یک هدف خاص یا موضوع خاص تشکیل میشود که معمولا هم تبعات و تاثیراتش در سطح خود شهر یا خود استان و یا آن جامعه مورد نظر خودش است. من فکر میکنم برپایی این نمایشگاه میتواند برای این قشر از جامعه که پیگیر جامعه مجازی هستند و خبرهای کشور را از طریق رسانههای مجازی دنبال میکنند بسیار با اهمیت باشد و تاثیر خوبی بر پیشرفت و بهبود هرچه بیشتر این فضا در آینده باشد.