همایش ائتلاف نخبگان علیه تروریسم با سخنرانی شمخانی برگزار میشود
به گزارش خبرگزاری بسیج، داود عامری دبیرکل همایش ائتلاف نخبگان علیه تروریسم برای صلح عادلانه در نشست خبری که صبح امروز به منظور برگزاری این همایش صورت گرفت، اظهار داشت: امروز پدیده تروریسم به عنوان یک پدیده شوم و خطرناک برای صلح و امنیت جهانی زندگی بشر را به مخاطره انداخته و روز به روز شرایط خود را بر زندگی بشر تحمیل میکند.
وی افزود: شرایطی که امروز در منطقه غرب آسیا داریم شرایطی است که آیندهای تهدید آلود از این پدیده را برای ما به دنبال خواهد داشت. امروز تروریسم فقط در قالب حذف فیزیکی انسانها دنبال نمیشود و گونههای مختلفی دارد. امروز تروریسم در حوزههای فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و امنیتی خود را نشان میدهد.
عامری با تاکید بر اینکه برای برخورد با پدیده تروریسم باید یک اهتمام وجدیت مناسبتری فراهم کنیم، گفت: اگر بخواهیم فقط منتظر اقدام دولتها و سازمانهای بینالمللی باشیم موفقی جدید نخواهیم داشت و امروز شاهد مقابله جدی، شایسته و محدودکننده با پدیده تروریسم نیستیم.
دبیرکل همایش ائتلاف نخبگان علیه تروریسم برای صلح عادلانه افزود: امروز اگر قدرتها اراده کنند میتوانند به سرعت تمام شبکههای فضای مجازی تروریستها و گروه داعش را ببندند اما چرا این اتفاق نمیافتد. چرا بسیاری از دستگاهها به امنیت روانی توجه نمیکنند؟ ما در مجمع جهانی صلح اسلامی به دنبال راهکارهای تاثیرگذار بر تروریسم هستیم.
وی ادامه داد: اگر بخواهیم با تروریستها در منطقه و جهان برخوردی همه جانبه داشته باشیم باید برخوردی همه جانبه هم صورت دهیم و از همه مؤلفههای قدرت استفاده کنیم. امروز به همان میزان که دولتها و قدرتهای جهانی میتوانند بر روی تروریستها تاثیرگذار باشند باید از آنها درخواست داشته باشیم.
عامری خاطرنشان کرد: امروز ائتلافهایی که با نامهای بزرگ تشکیل شدهاند اقدامات مؤثری در حوزه مبارزه با تروریستها نکردهاند و گویا اهتمام جدی برای مقابله با تروریستها ندارند.
دبیرکل همایش ائتلاف نخبگان علیه تروریسم برای صلح عادلانه گفت: نخبگان جهان میتوانند تاثیر بسزایی در مقابله فکری و اندیشهای با تروریستها داشته باشد. باید اول اندیشه ترور را محدود و نابود کنیم. در غیر این صورت اگر در میدان عمل هم موفق شویم تفکر تروریستی دوباره از جایی دیگر سر بر میآورد.
وی خاطرنشان کرد: نخبگان میتوانند در تصمیمسازیهای بینالمللی مؤثر باشند تا ائتلاف جدی برای مقابله با تروریستها ایجاد شود. متاسفانه تا امروز نقش مؤثری از سازمانهای مدنی برای مقابله با تروریستها ندیدهایم.
عامری تاکید کرد: در تحولات اخیر دنیا متوجه شدهایم هر گاه افکار عمومی چیزی را نپسندیده باشند دولتها هم مجبور شدهاند به خواسته افکار عمومی تن بدهند لذا نخبگان عضو مؤثری در افکار عمومی جهان هستند و باید جامعه بشری را متوجه خطر بزرگ تروریست کنند.
دبیرکل همایش ائتلاف نخبگان علیه تروریسم برای صلح عادلانه تصریح کرد: مجمع جهانی صلح اسلامی برنامهریزیهای در این حوزه با ایجاد دبیرخانه دائمی ائتلاف نخبگان علیه تروریسم داشته و تلاش کرده تا در بیستم بهمن امسال نخبگان داخلی کشور را در کنار هم در قالب همایشی جمع کنند.
عامری ادامه داد: در این همایش به دنبال این هستیم جبههای از نخبگان ایران برای مقابله با پدیده تروریسم ایجاد کنیم و پیاممان به کشورهای مختلف این است که نخبگان جمهوری اسلامی آماده کمک به مقابله با پدیده تروریسم هستند.
وی با بیان اینکه ما حتما به ظرفیتهای نخبگان جهانی نیاز داریم، گفت: ما نخبگان و همکاران فعال و با انگیزهای در صحنه بینالمللی داریم و اعضای 6 کانون وکلا در اروپا و آسیا با ما همکاری میکنند.
دبیرکل همایش ائتلاف نخبگان علیه تروریسم برای صلح عادلانه در خصوص اهداف برگزاری این همایش گفت: ترسیم دقیقی از حوزه تروریسم ایدهپردازی نخبگان ارائه به دستگاههای مسئول و هشدار و مطالبهگری از دستگاههای بینالمللی در خصوص مقابله با تروریسم از جمله اهداف برگزاری این همایش است.
وی همچنین اظهار داشت: همایش ائتلاف نخبگان علیه تروریسم برای صلح عادلانه با حضور جمعی از نخبگان، اندیشمندان، مسئولین و کارشناسان حوزه مقابله با تروریسم در مرکز همایشهای صدا و سیما برگزار میشود.
عامری با بیان اینکه در این همایش به واکاوی تفکرات و اندیشه وهابیت و رژیم صهیونیستی پرداخته میشود، اعلام کرد: 10 مرکز علمی فرهنگی و 31 دستگاه مردمی و رسمی با این همایش همکاری میکنند و سخنرانان اصلی این همایش دبیر شورای عالی امنیت ملی و 5 تن از نخبگان این حوزه و مسئولین تشکلهای مدنی هستند.
وی در پایان با بیان اینکه پنل علمی این همایش در دو روز بیستم و بیست و یکم بهمن ماه برگزار میشود، اظهار داشت: در پایان این همایش یک سند نهایی تهیه و برای 300 مرکز بینالمللی ارسال میشود.