نهایی شدن 10 طرح سرمایه‌گذاری در استان مرکزی پس از برجام

تقسیمات کشوری استان تغییر نمی‌کند

استاندار مرکزی گفت: دولت هیچ تصمیمی در خصوص تغییر ساختار تقسیماتی استان مرکزی ندارد.
کد خبر: ۸۷۳۰۱۹۵
|
۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۲

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی، محمود زمانی قمی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای ادارای استان مرکزی که با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد با اشاره به ظرفیت‌های صنعتی استان گفت: استان چهارمین استان صنعتی کشور و دارای ظرفیت تولید و تامین روزانه 16 میلیون لیتر بنزین کشور را دارد که در اقتصاد کلان کشور اثرگذار است.

وی افزود: با توجه به اینکه استان ظرفیت‌های بالایی در بخش‌های مختلف دارد دولت باید نگاه ویژه‌ای را به این استان داشته باشد، صنعت این استان در سال‌های اخیر با مشکلات و معضلات فراوانی مواجه شده به طوری که از سال 85 تا 92 به سبب مشکلات بسیار بیش از 700 واحد صنعتی این استان که با سرمایه‌گذاری 3400 میلیارد تومان برای 14 هزار نفر ایجاد اشتغال کرده بود به تعطیلی کشیده شد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: از سال 85 تا 92 نزدیک به 700 واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری بیش از سه هزار میلیارد تومان تعطیل شده که باعث بیکاری 14 هزار نفر شد اما یکی از اقدامات سازنده دولت راه‌اندازی 744 واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری سه هزار و 180 میلیارد تومان و اشتغالزایی برای 9 هزار نفر بوده است.

زمانی قمی در ادامه گفت: باتوجه به موقعیت و ظرفیت استان مرکزی در حوزه صنعت و اقتصاد، جذب سرمایه‌گذاری جدید در استان امری بسیار مهم برای ما تلقی می‌شود که در این راستا مذاکراتی را با برخی از شرکت‌های خارجی و داخلی آغاز کرده‌ایم که در نهایت اجرای 10 طرح صنعتی بزرگ با سرمایه‌گذاری خارجی 250 میلیون دلار در استان نهایی شده است.

وی افزود: اجرای طرح کارخانه ذوب سیلیس در دلیجان با مشارکت سرمایه‌گذار آلمانی، اجرای طرح پالایشگاه پلاسمان خون در زرندیه با مشارکت شرکت کره‌ای و همچنین اجرای نیروگاه سیکل ترکیبی در ساوه از جمله طرح‌هایی است که با جذب سرمایه‌گذار خارجی عملیاتی می‌شوند همچنین دولت علاوه بر اینکه از واحدهایی که فعال هستند حمایت می‌کند و برای واحدهایی که دچار مشکل هستند برنامه ریزی مناسبی دارد.

استاندار مرکزی تاکید کرد: دولت از این فرصت به وجود آمده در شرایط پسا برجام به منظور رفع مشکلات و بیکاری نهایت استفاده را خواهد برد، علیرغم اینکه استان مرکزی را بیشتر با نام صنعت می‌شناسند ولی در تولیدات کشاورزی در بخش تولیدات دامی و گندم مازاد تولید دارد.

زمانی قمی با اشاره به خرید گندم مازاد بر نیاز گندمکاران در استان گفت: مصرف سالانه گندم استان 150 هزار تن است ولی تاکنون بیش از 400 هزار تن گندم از کشاورزان خریداری و ذخیره سازی شده است.

وی در پایان با اشاره به اینکه دولت در استان مرکزی هیچ برنامه ای برای تغییر ساختار تقسیماتی استان ندارد و حتی حاضر نیست در این زمینه فکر کند، گفت: این موضوع اصلا به صلاح هیچ کدام از استان ها نخواهد بود و از مسئولین استان مورد نظر در خواست داریم این مباحث را مطرح نکنند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار