به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از هرمزگان، ابراهيم زماني، مدير برنامه ريزي سازمان بسيج سازندگي استان هرمزگان با اشاره به برنامه هاي سازمان براي توسعه صنايع تبديلي در استان گفت:بيش از 112طرح صنايع تبديلي خرد و خانگي با اعتباري بالغ بر سه ميليارد و 360ميليون تومان براي سال جاري در نظرگرفته شده است.
وي با بيان اينكه تسهيلات 300ميليون توماني با بازپرداخت 16 درصد براي راه اندازي 190كارگاه توليدي در سراسر استان پرداخت مي شود، اظهار كرد:ايجاد قطب هاي توليدي براساس ظرفيت هاي هر شهرستان در نظرگرفته شده تا با راه اندازي كارگاههاي نيمه صنعتي وكوچك مشكل توليدات كشاورزي هر منطقه مرتفع شود.
زماني با اشاره به ايجاد صنايع تبديلي در شهرستان پارسيان در زمينه محصول گوجه فرنگي افزود:در شهرستان ميناب صنايع تبديلي توليد غذاي دريايي و ميگو در نظر گرفته شده همچنين براي فعالان اقتصادي در شهرستان رودان در زمينه بسته بندي ليمو و آبليمو گيري تسهيلات ارائه مي شود.
وي با بيان اينكه شهرستان بندرلنگه به عنوان قطب توليد پودر ماهي در نظرگرفته شده است، ادامه داد: شهرستان بشاگرد ظرفيت بالايي در زمينه توليد سير دارد كه تسهيلات صنايع تبديلي سير به متقاضيان ارائه مي شود.
مدير برنامه ريزي بسيج سازندگي هرمزگان با اشاره به درخواست متقاضيان براي ايجاد صنايع تبديلي تصريح كرد: در يك هفته اخير طرح هاي اقتصادي شش نفر تصويب و تاييد شده ومتقاضيان براي دريافت تسهيلات به بانكهاي عامل معرفي شده اند.
زماني يادآور شد: در سال گذشته 90كارگاه صنايع تبديلي با اعتبار دوميليارد و 500ميليون تومان در استان راه اندازي شده كه در عرصه هاي ترشيجات، شوريجات ، اسانس گيري، بسته بندي،پودر كردن و فرآورده هاي لبني فعاليت مي شود.
وي با بيان اينكه بيشترين كارگاههاي خانگي در شهرستان هاي حاجي آباد و رودان است، تاكيد كرد: توليد كنندگان فراورده هاي لبني با مشكل جدي برند مواجهه هستند و از سوي معاونت دارو و غذا به دليل خرد بودن صنايع حمايت نمي شوند.
مدير برنامه ريزي بسيج سازندگي هرمزگان خاطرنشان كرد:صنايع تبديلي و كارگاههاي كوچك با هدف ايجاد مشاغل خرد و خانگي و كمك به معيشت خانواده در راستاي حمايت از كالاي داخلي راه اندازي شده تا بدين طريق مشكل توليدكنندگان محصولات هر منطقه رفع شود.