باید روال برجام را عوض کنیم تا طرف مقابل تسلیم شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از لرستان؛ صفارهرندی درهمایش سالانه ائمه جماعات، فرماندهان پایگاه های مقاومت و هیئت امنای مساجد لرستان با اشاره به نقش مساجد در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی گفت:مسجد در زمان انقلاب کانون انسجام احزاب و تجمع حزبی که همان حزب الله بود محسوب می شد و تکیه گاهی برای انقلابیون بود.
فعال بودن 40 هزار مسجد در کشور
وی با بیان اینکه 70 هزار مسجد در کشور وجود دارد گفت: از میان این تعداد بیش از 40 هزار مسجد مفتوح و فعال است و در سه نوبت به اقامه نماز می پردازد.
مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه پاسداران مساجد را نعمتی دانست که دیگر احزاب در سایر ملل و جوامع از آن محروم اند و اظهار داشت:قوی ترین احزاب در دنیا توان راه اندازی این تعداد کانون حزبی را ندارند.
مساجد کانون شکل گیری جوامع انسانی
صفارهرندی از مساجد به عنوان کانون شکل گیری جوامع اسلامی نام برد و گفت:در گذشته محور ساخت شهر و محلات مساجد بودند به این صورت که هرجا مسجدی ساخته می شد مردم در اطراف آن جمع می شدند و به مرور همه ضروریات اداره یک جامعه در کنار مسجد شکل می گرفت.
وی در ادامه با اشاره به دو جنبه ظاهری و محتوایی مساجد افزود:علاوه بر اینکه عمارت و معماری مسجد باید مناسب و بنای مستحکمی باشد روح و محتوای مسجد نیز باید به گونه ای باشد که افراد از آن نور دریافت کنند و این نورانیت را به جامعه خود نیز القا کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام وضعیت مساجد را در ایران خوب ارزیابی کرد و گفتک خداروشکر در کشور ما مسجد "ضرار" یعنی مسجدی که موجب گسستگی مردم و دوری آنان از هم و از اسلام واقعی شود نداریم.
صفارهرندی امام جماعت را بزرگ مساجد و مرجع امور مسجد خواند و تصریح کرد: مسجدی موفق است که امام جماعت جوانان پر شور بسیجی و اعضای هیئت امنا را در امور دخالت می دهد و از آنان مشورت می گیرد.
سعی دنیای سکولار بر جدایی زندگی معنوی و مادی مردم
وی با بیان اینکه اگر در جامعه ارزش های اسلامی جاری باشد همه جای آن مسجد می شود گفت:همه جا حتی خیابان های ما مانند زمان انقلاب باید مسجد باشند و این چیزی است که سکولار با آن مخالف است.
مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه پاسداران افزود:دنیای سکولار می خواهد زندگی معنوی و مادی مردم را از هم جدا کند و می گوید امورات دینی شخصی است و باید در مساجد و حسینیه ها و در خفا بماند و به جامعه بروز نکند.
وی داشتن لباس مذهبی مثل لباس روحانیت و حجاب را یکی از مخالفت های جامعه سکولار عنوان کرد و افزود: سکولاریسم به مردم می گوید آنچه که به دین مربوط می شود نباید در جامعه در معرض دید قرار داشته باشد.
صفار هرندی گفت:اما وقتی نیروی ایمان مسلمان و انسان مومن زیاد باشد سکولار در مقابل آن تعظیم می کند و مغلوب آن می شود.
کودتای ترکیه نمونه عقب نشینی سکولار
وی کودتای اخیر ترکیه را نمونه بارز این عقب نشینی خواند و افزود: تا پیش از کودتا در ترکیه زنان فرماندهان و نیروهای نظامی را از حضور باحجاب در باشگاه ها و پادگان ها منع می کردند اما اکنون پس از کودتا این منع برداشته شده است و حجاب در همه جا آزاد است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به حضور با حجاب زنان و دختران در المپیک نیز اشاره کرد و گفت: تا چندین دهه قبل هیچ کس جرات حضور با حجاب اسلامی را در مسابقات نداشت اما وقتی زنان مسلمان ایرانیانی را دیدند که با حجاب بر سکوهای جهان قرار می گیرند متوجه شدند که می شود با این اندیشه ها مبارزه کرد و آنان نیز این چرات را به خود دادند.
صفار هرندی افزود:هرگاه یک عمل دینی در جامعه نمایش داده شود موجب الگوبرداری سایرین می شود و این از برکات گستردگی حکومت مقتدر اسلامی است.
وی گفت:برخی براین گمان اند که با تبعیت از دین دنیا را از دست می دهند لیکن خداوند خود به مومنین وعده برکات مادی و معنوی از جمله سلامتی،حفظ کانون خانواده و ... را داده است.
انقلاب پلیدی ها را پاک کرد
وی در بخش دیگری از سخنان خود به مقایسه دوران پیش و پس از انقلاب پرداخت و گفت:قبل از انقلاب زشتی ها و پلیدی ها در معرض دید عموم بود به طوری که در و دیوار سینما و مکان های عمومی پر از تصاویر مستهجن و خیابان های پر از فساد بود و حتی در باطن حکومت نیز مردم به فساد دعوت می شدند اما پس از انقلاب در همه جای ایران به ارزش های انسانی و اسلامی پرداخته شد .
مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه پاسداران با اذعان به اینکه تمامی اندیشه های رهبرکبیر انقلاب و خلف شایسته ایشان محقق نشده است اظهار کرد:اما شرایط بسیار بهتر از قبل شده و آن دولت آلوده و فساد عیان از جامعه رخت بربسته است.
ما میخواهیم با دنیا تعامل عزتمندانه داشته باشیم
هرندی در ادامه گفت:تقوا دو بخش است یک بخش آن تقوای پرهیز و بخش دیگر تقوای ستیز که به ما جرات می دهد با آنچه که مخالف عقاید بر حق ماست به مبارزه بپردازیم و وارد معادلات و معاملات مختلف شویم اما نگذاریم که پس از بیرون آمدن از آن عزت ما خدشه دار شود.
وی افزود:ما به فرموده رهبرکبیرانقلاب می خواهیم که با دنیا تعامل داشته باشیم اما اگر مستلزم این باشد که زیر بار زور آنها کمر خم کنیم و سر فرود بیاوریم راضی به این تعامل نیستیم.
مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه ما خوشحالیم از انجام مذاکره و قرارگرفتن در مقابل میزی که یک طرف آن ما و طرف دیگر 5+1 است ، گفت:باید در این مذاکرات مواظب قول و گفته خود باشیم که مبادا موجب سرشکستگی ملت شود و این چیزی است که مسجد و قرآن از ما می خواهد.
روال برجام باید عوض شود
صفارهرندی به موضع برجام پرداخت و افزود:قرار بود از تحریم ها چشم پوشی کنند اما بعد ازگذشت بیش از 6 ماه از برجام تقریبا هیچ تغییری انجام نشده است.
وی با اشاره به اینکه ما مجبور نیستیم به این وضع ادامه دهیم و باید روال را عوض کنیم ،گفت:اگر بنابر دستوراسلام که می گوید جلوی متکبر باید ایستاد در مقابل آنان با کبر برخورد کنیم آنها به سمت ما می آیند و تغییر موضع می دهند.
مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه بازرسی کردن از سایت های هسته ای را بلامانع دانست و افزود: اما نباید از حقوق هسته ای خود کوتاه بیایم و به طرف مقابل اجازه دخالت در امور هسته ای خود را بدهیم.