وی با بیان اینکه این عدم تعریف فرصتها سبب شده که اقتصاد هنر در استان فارس راکد بماند، گفت: کارگروه اقتصاد هنر باید در این عرصه وارد شود و هم در بحث سختافزاری و هم نرمافزاری به بیان فرصتها و زمینههای سرمایهگذاری بپردازد.
منصوری با بیان اینکه در زمینه زیرساختهای هنری استان فارس با مشکل روبهرو است، افزود: استان فارس با وجود ظرفیتی که در زمینه هنر دارد نه سینمای استانداردی دارد و نه سالن تئاتری که شایسته این شهر باشد و در دولت هم عزمی برای حل این مشکل دیده نمیشود.
نائب رئیس کمیسیون سرمایهگذاری اتاق بازرگانی شیراز خاطرنشان کرد: باید فرصتهای سرمایهگذاری در بخش هنر تعریف و نیازها مشخص شود تا سرمایهگذار با شناخت وارد این عرصه شود.
جمال رازقی، رئیس اتاق بازرگانی شیراز هم در صحبتی کوتاه اظهار داشت: با توجه به ظرفیت استان فارس در حوزه هنری دارد اما در این زمینه کار چندانی نشده است و عرصه اقتصاد هنر در استان فارس مظلوم واقع شده است.
وی با بیان اینکه سرمایهگذاری خارجی در ایران برای سومین سال متوالی کاهش پیدا کرده است، گفت: برآوردها نشان داده که جذب سرمایهگذار خارجی در ایران برای سومین سال کاهش پیدا کرده و از 2012 تا 2015 هجده پله نزول کرده است.
رئیس اتاق بازرگانی شیراز با بیان اینکه ایران مسیر درستی در سرمایهگذاری و توسعه طی نکرده است، افزود: سالهای متمادی است که اقتصاد در ریل سیاست حرکت کرده به جای اینکه سیاست در ریل اقتصاد باشد.
رازقی با بیان اینکه حرکت اقتصاد در ریل سیاست سبب میشود که با تغییر دولتها روشهای توسعه اقتصادی نیز تغییر کند، خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مشکلاتی که وجود دارد این است که مختصات توسعه یافتگی برای ایران اسلامی تعریف نشده است آیا تعریفی که از ایران توسعه یافته داریم با هلند و ایتالیای توسعه یافته یکی است؟
وی با بیان اینکه با توجه به سیاست موجود باید برای انجام یک کار همه بزرگان را از هر طیف سیاسی با خود همراه کرد، تصریح کرد: در استان فارس برای توسعه اقتصاد هنر باید گروههای مختلف برای جامه عمل پوشاندن به تحقق اقتصاد فرهنگ و هنر همراه شوند.