وی افزود: مسئله ارتباط و همدلی بین فرق مختلف مسلمانان از صدر اسلام مورد توجه اهل بیت (علیهم السلام) بوده است، علی رغم تمام اختلافات مذهبی بین پیروان اهل بیت(ع) و سایر فرق اهل تسنّن اما همواره سیاست راهبردی و اصولی اهل بیت(ع) این بوده که در عین پاسداشت معارف ناب اسلام در تعامل با سایر فرق اسلامی با همدلی برخورد کنند.
مسئول هیئت علمی فرهنگستان علوم اسلامی قم ادامه داد: ائمه اطهار (ع) هیچ گاه با این افراد مقابله و برخوزد بدی نکردند بلکه همواره پیروان خود را بر شرکت در تشییع جنازه و مجالس آنها تشویق می کردند و این نشان می دهد که این مسئله را برای اعتلای اسلام مهم می دانستند.
حجت الاسلام پیروزمند خاطر نشان کرد: امروز وحدت به دلیل پیچیدگی و پرحجم تر شدن دسیسه های دشمن در منهدم کردن اردوگاه اسلام از ضرورت بیشتری برخوردار است؛ با توجه به جنگ های نیابتی که در منطقه ایجاد می شود باید توجه بیشتری به وحدت میان مسلمانان کرد.
وی در پایان ابراز داشت: شیعیان باید مطالب و رفتارها و گفتارهایی که عواطف برداران اهل سنت را تحریک می کند به صورت علنی منتشر نکنند و برادران اهل سنت نیز باید به این مسئله توجه داشته باشند تا توطئه های دشمنان در ایجاد تفرقه میان شیعه و سنی بیش از پیش خنثی شود.