54 درصد علت تصادفات در جاده سرچم، وسایل نقلیه سنگین باری است

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل با اشاره به اینکه طبق بررسی ها به عمل آمده 54 درصد علت تصادفات در این جاده وسایل نقلیه سنگین باری است، بیان کرد: 82 درصد تصادف ها نیز به علت سبقت های غیر مجاز و تجاوز به جپ بوده، ضمن اینکه بیشترین نوع تصادف هم واژگونی و خروج از جاده بوده است.
کد خبر: ۸۷۹۴۰۴۰
|
۲۹ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۶

به گزارش خبرگزاری بسیج از کوثر به نقل از کوثرخبر، علی رحمتی در گفت و گو با خبرنگاران افزود: جاده سرچم 178 کیلومتر طول دارد که حدود 50 کیلومتر از آن در منطقه کوهستانی قرار دارد و 118 کیلومتر از آن در حوزه استحفاظی استان اردبیل است.

وی ادامه داد: این جاده در سال 90 به بهره برداری رسیده و از آن زمان تاکنون 25 فقره تصادف با 39 نفر فوتی و28 فقره تصادف با 37 نفرمصدوم در آن بوقوع پیوسته است.

ی وی اظهار کرد: بیشترین آمار تصادفات منجر به فوت در جاده سرچم دراولین سال بهره برداری از آن اتفاق افتاده و پس از آن با رفع بعضی نواقص این روند کاهش یافته و امروز جاده سرچم دومین جاده پر حادثه در استان بوده و در رتبه اول حوادث قرار ندارد.

وی با اشاره به اینکه طبق بررسی ها به عمل آمده 54 درصد علت تصادفات در این جاده وسایل نقلیه سنگین باری است، بیان کرد: 82 درصد تصادف ها نیز به علت سبقت های غیر مجاز و تجاوز به جپ بوده ، ضمن اینکه بیشترین نوع تصادف هم واژگونی و خروج از جاده بوده است.

وی کاهش زمان مسافرت، کاهش تصادف، دسترسی آسان به آزاد راه تبریز - زنجان، کاهش مصرف سوخت، خروج استان از بن بست و ایجاد حق انتخاب برای استفاده از راههای مختلف را از جمله مزایای احداث جاده سرچم عنوان کرد.

رحمتی وجود گردنه به طول 20 کیلومتر، وجود قوس های متفاوت، عدم موجود رمپ های خروج اضطراری در سرازیری گردنه، عدم وجود پاسگاه در مسیر، عدم وجود کنار گذر تونل ها، عدم وجود شانه مناسب در قسمت هایی از مسیر و عدم وجود پارکینگ را هم از جمله معایب این جاده بر شمرد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل با اشاره به ارتقای ایمنی جاده سرچم گفت: برای ارتقای ایمنی جاده تاکنون 800 متر نیوجرسی در محل پرتگاه ها نصب شده و یکهزارو 200 متر نیوجرسی هم در حال نصب می باشد، نصب تابلو هشدار در هر یک کیلومتر در گردنه، احداث پاسگاه پلیس، تراشه برداری جهت افزایش دید رانندگان، اجرای پنج مورد پارکینگ و افزایش و تکمیل نیرو رسانی و روشنایی تونل ها را از جمله اقدامات این اداره کل در جهت افزایش و ارتقای ایمنی این جاده عنوان کرد.

وی افزود: از مهرماه امسال مدیریت راهداری طبق دستور العمل وزارتخانه از ادارات راه و شهرسازی انتزاع و به اداره کل پایانه ملحق شده ودر مجموع با عنوان جدید اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای شروع بکار کرده است.

او اضافه کرد: بر همین اساس در اردبیل هم 305 نفر نیروی رسمی و پیمانی و قرداردی و 175 نیروی حجمی و فصلی با 220 دستگاه ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین و 40 دستگاه خودرو به اداره کل حمل ونقل استان تحویل داده شد.

وی اظهار کرد: با توجه به این که استان اردبیل یکی از مناطق برف گیر و کوهستانی در کشور است قبل از شروع بارش 75 دستگاه از ماشین آلات را تعمیر اساسی کردیم تا در مواقع ضروری مورد استفاده قرار گیرد.

وی با اشاره به فعالیت شبانه روزی راهداران بیان کرد: امسال غیر از بازگشایی راههای اصلی و فرعی در استان ، 9 هزارو 300 کیلومتر راه روستایی بازگشایی، 10 مورد ریزش برداری ، سه هزارو 650 تن نمک وشن در جاده های استان مورد استفاده قرار گرفته و یک هزارو 427 خودوری گرفتار در کولاک و برف هم توسط عوامل راهداری کمک ورهاسازی شده است.

وی با اشاره به وجود 12 گردنه در محورهای مواصلاتی استان از فعالیت 12 راهدارخانه در جاده ها خبر داد و گفت:از این تعداد 9 راهدارخانه به صورت ثابت و سه راهدارخانه هم به صورت سیار فعالیت می کنند.

رحمتی افزود: از مجموع 6هزارو 371 کیلومتر راه ارتباطی استان بیش از چهار هزار کیلومتر آن راه روستایی اعم از آسفالت و شوسه و خاکی است و برف روبی راههای اصلی و فرعی از الویت های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای است.

وی اضافه کرد: در مدت بارش برف در روزهای اخیر عوامل راهداری در جاده‌های استان حاضر بوده و در هم اکنون راه‌های اصلی و فرعی بازگشایی شده و تنها راه 11 روستا دراستان مسدود است که عملیات بازگشایی این راهها نیز در حال انجام بوده و به‌زودی بازگشایی می‌شود.

وی گفت: استان اردبیل سال گذشته در کاهش تلفات جاده ای در کشور رتبه اول را کسب کرده و تعدا 188 فوتی سال 93 در سال 94 به 159 نفر کاهش یافته و این روند امسال نیز ادامه دارد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل از نوسازی پاسگاه قدیمی در جاده اردبیل به آستار خبر داد و اظهار کرد: در مسیر اردبیل - سرچم بین تونل‌های 11 و 12 و گرمی - بیله‌سوار هم پاسگاه جدیدی احداث خواهد شد.

وی با بیان اینکه 10 مجتمع خدماتی و رفاهی بین راهی در استان فعال هستند، بیان کرد: هشت مجتمع متعلق به بخش خصوصی و 2 مجتمع هم متعلق به دولت است و تعداد هفت 7 مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی هم در حال احداث می باشد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار