خبرهای داغ:
مشاور عالی سازمان بسیج دانشجویی:

«گفتمان‌سازی» اصل مهم برای مبارزه اجتماعی با مواد مخدر است

مشاور عالی سازمان بسیج دانشجویی با بیان اینکه اعتیاد به مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی بزرگترین معضل عصر حاضر شناخته می‌شود، گفت: برای مبارزه اجتماعی با مواد مخدر باید به گفتمان‌سازی در جامعه پرداخته شود.
کد خبر: ۸۷۹۴۶۵۲
|
۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۱

به گزارش خبرگزاری بسیج، حجت الاسلام روان فضل حکمت گفت: اعتیاد به مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی به عنوان بزرگترین معضل اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و غیره است که باید مقابله با آن به صورت کنشگری اجتماعی و به عنوان یک مطالبه در جامعه نگریسته شود.

وی با اشاره به اینکه سطح آگاهی آحاد مردم نسبت به شناخت انواع مواد مخدر و صدمات جبران ناپذیر آن کم است، اظهار کرد: باید با ایجاد فضای گفتمان سازی در جامعه، سطح سواد مردم را در رده‌های سنی مختلف نسبت به پدیده اعتیاد و عوارض آن افزایش داد.

حکمت با بیان اینکه مشکلات فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و غیره بر کسی پوشیده نیست، ادامه داد: از طرفی هم توطئه‌های دشمنان در تهاجم فرهنگی از جمله ترغیب نوجوانان و جوانان به مصرف انواع مواد مخدر که به اشکال فریبنده عرضه می‌شوند را به خوبی شاهد هستیم، باید با فعالیت 2 چندان و استفاده از ظرفیت نیروهای مردمی به‌ویژه بسیج زمینه‌ای فراهم شود تا این توطئه‌های دشمنان خنثی شود.

مشاور عالی سازمان بسیج دانشجویی کشور تصریح کرد: در همه جای دنیا، تهاجم فرهنگی وجود دارد ولی در ایران این تهاجم شدت بیشتری دارد به طوری که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) سال‌ها قبل نسبت به این خطر گوشزد می‌کردند.

به گفته حکمت، دشمن هجمه عظیم خود را از طریق باندهای مافیایی مواد مخدر بر این محور قرار داده که مردم را از نظام دور کند و در کنار آن بی بندوباری، لذت جویی، شهوت‌رانی و غیره را در میان اقشار مختلف جامعه به خصوص نسل جوان ترویج کند.

وی افزود: در این تهاجم حتی کودکان نیز در امان نیستند و در این عرصه علاوه بر انجام کار فرهنگی، باید هر کسی را که دغدغه فرهنگی دارد نیز به میدان بیاوریم تا همه با هم در حوزه مبارزه اجتماعی با مواد مخدر نقش آفرینی داشته باشیم.

حکمت، تلاش برای ارتقای سطح علمی و فرهنگی دانش آموزان و دانشجویان از طریق کلاس‌های آشنایی با مواد مخدر و پیشگیری اولیه، افزایش تعامل و مشارکت نهادها، دستگاه‌ها و اشخاص در برنامه‌های فرهنگی، تقویت باورها و اعتقادات دینی از طریق اجرای دوره‌های آموزش قرآنی، کاهش آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی و غیره را در راستای اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر ضروری عنوان کرد.

مشاور عالی سازمان بسیج دانشجویی با اشاره به اینکه نیروهای بسیج سالم ترین افراد جامعه بوده و به دور از مصرف مواد مخدر هستند، خاطرنشان کرد: کار فرهنگی امری سرمایه‌ای است در درازمدت و طی سالیان مختلف نتیجه بخش خواهد بود باید از توان بسیج و سایر قشرهای فعال در جامعه برای گفتمان سازی فرهنگی در عرصه مقابله با اعتیاد استفاده کرد.

حکمت یادآور شد: باید بپذیریم اعتیاد به مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی خطری است که همه خانواده‌ها را تهدید می‌کند و امروزه همه در معرض گرفتار شدن به آن هستند و همه باید احساس مسوولیت برای مقابله با این معضل کنند تا جلوی رشد و نفوذ بیشتر آن گرفته شود.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار