محمد بذرافشان با بیان اینکه امسال میانگین سرانه دریافتی ماهیانه هر فرزند بیش از یک میلیون و 225 هزار ریال بوده است، اظهار داشت: در حال حاضر در استان فارس حدود 85 هزار حامی 13 هزار یتیم و11 هزار نفر محسنین را تحت حمایت دارند.
وی با بیان اینکه هم اکنون بالغ بر 12 هزار نفر از فرزندان محسنین تا سن 18 سال در استان فاقد حامی هستند، گفت: از ابتدای امسال برنامهریزی و تلاش گستردهای برای حامیدار شدن فرزندان خانوادههای محسنین صورت گرفت و در ماه مبارک رمضان امسال با همکاری تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) و تلاش امدادگران توانستیم بیش از 15 هزار حامی جذب کنیم اما هنوز بیش از 50درصد از فرزندان محسنین تحت حمایت فاقد حامی هستند.
بذرافشان تصریح کرد:جذب حامی محسنین در رأس برنامههای امداد قرار دارد و امیدواریم بتوانیم همه فرزندان محسنین زیر 18 سال را تحت حمایت حامیان و خیران قرار دهیم.
وی درباره طرح محسنین بیان کرد: این طرح برای فرزندانی است که پدر دارند ولی در واقع پدران آنها نمیتوانند به خانواده حمایتهای اقتصادی ارائه دهند و در برخی از اوقات نیز هزینههایی به آنان تحمیل میشود.
بذرافشان از کمکهای مردمی به عنوان امانتهای مردم در دست کمیته امداد نام برد و افزود: هدف امداد جمعآوری کمکهای مردمی برای رفع مشکلات نیازمندان و توانمندسازی آنان است و برای تحقق این مهم از هیچ تلاشی فروگذار نمیکند.
مدیر کمیته امداد استان فارس خاطرنشان کرد: تقویت حس همدلی و همکاری در جامعه اسلامی، ترویج سنت حسنه احسان به ایتام و فرزندان محروم، ایجاد زمینه مشارکت افراد خیر و نیکوکار رعایت عزت نفس و حفظ کرامت انسانی ایتام و خانوادههای بیبضاعت از جمله اهداف کمیته امداد برای اجرایی کردن طرحهای اکرام و محسنین است.
وی تصریح کرد: ایتام در این نهاد دارای شناسنامه نیازمندی با اولویتهای نیاز خانواده هستند که با مراجعه حامی، نوع نیاز یتیم و خانواده در اختیار حامی قرار داده میشود و پس از آن کمکهای حامی با اطلاع و ارائه بیلان ماهیانه و سالیانه به فرد خیر ، صرف اموری همچون خرید مسکن، تامین جهیزیه و هدیه ازدواج، درمان و تحصیل ایتام میشود.