وی با بیان اینکه بر اساس گزارشها از هر 5 دعاوی حقوقی مطرح شده در شعبات دادگستری استان فارس نفقه، مهریه و عدم تمکین به عنوان بیشترین پروندههای تشکیل شده هستند، تصریح کرد: این موضوع بیانگر آن است که کانون خانوادهها با ثبات نیست و مسئولان آموزشی و تربیتی نسبت به این مهم باید توجه بیشتری داشته باشند.
القاصیمهر عملکرد بنیاد ازدواج اسلامی طوبی را در امر همسرگزینی و مشاوره قبل از ازدواج مطلوب توصیف کرد و گفت: ضروری است متولیان امر نسبت به افزایش چنین مراکز معتبر و رسمی تدابیری بیاندیشند تا برای تسهیل در امر ازدواج تبلیغ بیشتری صورت گیرد و این موضوع به عنوان فرهنگ تبدیل شود.
رئیس کل دادگستری استان فارس یکی از دلائل مهم جرم وگناه در جامعه را سختگیری در ازدواج و روند رو به رشد فرهنگ تجردگرایی در بین جوانان اعلام کرد و گفت:چنانچه بخواهیم از جامعه سالمتری برخوردار شویم ضروری است شرایط را برای ازدواج جوانان فراهم کنیم.
محمد هاشمی، مدیرعامل بنیاد ازدواج اسلامی طوبی با اشاره به قدمت 32ساله این بنیاد نیز گفت: در سال گذشته از تعداد 350 پرونده ثبت شده در این مرکز 70 درصد را بانوان و مابقی مربوط به آقایان بوده است. این مرکز بر اساس رسالتی که بر عهده دارد تمام اطلاعات مراجعهکنندگان را محرمانه در اختیار دارد تا بتواند مناسب وایدهآلترین زوج را با نظر مشاوران و کارشناسان به یکدیگر معرفی کند.
وی بیان کرد: دقت و نظر کارشناسان این مرکز سبب شده آمار طلاق و جدایی زوجهایی که از طریق این مرکز صورت میپذیرد به کمتراز 1 درصد برسد. هاشمی از افراد جامعه خواست به بنیادهای رسمی و دارای مجوز ازدواج اعتماد کنند و در امر ازدواج از نظرات کارشناسان بهرهمند شوند.