بیش از۴۱۰ هکتار سکونت غیر رسمی در گلستان وجود دارد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از گرگان، علیاصغر طهماسبی پیش از ظهر امروز در جلسه ستاد فرهنگی، اجتماعی مدیریت و ساماندهی آسیبهای اجتماعی استان گلستان اظهار کرد: در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی تنها یک قوه نمیتواند از پس پیشگیری و مبارزه با آن بر بیاید لذا همه دستگاههای اجرایی باید در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی ورود کنند.
وی با بیان اینکه آسیبهای اجتماعی سومین بحران جمهوری اسلامی است، افزود: بر این اساس مقام معظم رهبری با جدیت به این موضوع توجه و تاکید دارند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری گلستان اعتیاد، طلاق، خودکشی، تکدیگری و حاشیهنشینی از جمله آسیبهای اجتماعی مهم در کشور به شمار میرود، افزود: پیشگیری از این آسیبها قانونمند شده و تکالیف دستگاههای اجرایی در این راستا مشخص شده و شرح وظایف این دستگاهها را نیز ارسال کردیم.
طهماسبی با تاکید بر لزوم پیشگیری از وقوع آسیبهای اجتماعی گفت: آموزش و پرورش و پلیس فتای استان میتوانند در زمینه کاهش جرائم آسیبهای فضای مجازی همراه با آموزشهای مناسب ورود پیدا کنند.
وی افزود با بیان اینکه باید از ظرفیت نخبگان در راستای پیشگیری از جرائم بکار گیریم، گفت: امید است سند راهبردی آسیبهای اجتماعی را در راستای پیشگیری بهره بجوییم.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری گلستان با بیان اینکه دستگاهها باید از ظرفیت بومی و محلی خود در کاهش آسیبهای اجتماعی بهره ببرند، گفت: هر نهاد و دستگاهی در رابطه با پیشگیری از آسیبهای اجتماعی فعالیتهای بیشتری انجام دهد سهم بیشتری از اعتبارات پیشگیری از آسیبهای اجتماعی دریافت میکند.
طهماسبی افزود: 410 مورد سکونتگاههای غیر مجاز در استان گلستان به ما ابلاغ کردند و براساس این موضوع اعتبارات به ما اختصاص داده میشود و تصور ما این است که میزان سکونتگاههای غیرمجاز بیش از این تعداد است و باید دستگاهها و فرمانداریها نسبت به بدست آوردن آمار واقعی کوشا باشند.
انتهای پیام/