جزئیات دیدار اخیر خانواده شهید چیتسازیان با رهبر انقلاب
«گلستان یازدهم» دومین کار ضرابیزاده در حوزه خاطرهنویسی است. او که پیش از این کتاب تحسینشده «دختر شینا» را نوشته و منتشر کرده بود، در تجربه جدید خود گام را فراتر گذاشته و با استفاده از تکنیکهای داستاننویسی در عین رعایت به قوانین خاطرهنویسی، کتابی جذاب و شیرین را به ثمر رسانده است. هر چند این اثر روایت زندگی پناهیروا است، اما مشتی است از نمونههای فراوان زندگی همسران شهدا که فداکارانه زندگی خود را برای آرمانهایشان گذاشتند. کتاب، نمونه کوچکی است از جامعه بزرگ همسران شهدا. اینک در دهه سوم پس از جنگ خاطرات متعددی از زنان حاضر در جنگ روایت و منتشر شده است که هر کدام جنگ را از زاویهای جدید روایت میکنند. گویی جنگ چهره اصلی خود را تازه نمودار میکند.
هفته گذشته تقریظ مقام معظم رهبری بر این اثر منتشر شد که به همین مناسبت، خانواده شهید علی چیتسازیان دیداری با مقام معظم رهبری داشتند. زهرا پناهیروا، همسر سردار شهید علی چیتسازیان، در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران پویا، با اشاره به دیدار اخیر خود با مقام معظم رهبری گفت: این دیدار در عصر روز پنجشنبه، 21 بهمنماه رخ داد. در این دیدار، من به همراه فرزندم علی، موفق به دیدار مقام معظم رهبری شدیم. جلسه دیدار، پس از نماز مغرب و عشاء برگزار شد و علاوه بر ما، چند خانواده دیگر از رزمندگان از جمله خانواده میرزا محمد سلگی، راوی کتاب «آب هرگز نمیمیرد»و نیز در این مراسم حضور داشتند.
وی جلسه پنجشنبه را «جلسهای معنوی» توصیف کرد و ادامه داد: حضرت آقا وقتی فرزند شهید چیت سازیان را دیدند، با روی گشاده فرمودند که شما علی آقا هستید؟ ایشان سپس فرزندم را در آغوش گرفتند و پدرانه و صمیمانه با او صحبت کردند. لحن مهربانانه و پدرانه ایشان به گونهای تأثیرگذار بود که هم من و هم پسرم منقلب شدیم.
پناهیروا با اشاره به جزئیات بیشتری از این دیدار گفت: مقام معظم رهبری به کتابهای خاطرات شهدا و رزمندگان و جانبازان دفاع مقدس اشاره فرمودند که صاحبان قلم و نویسندگان خوبی از جمله آقای حسام و خانم ضرابیزاده هستند که این خاطرات را اینقدر جذاب و جزء به جزء نگاشتهاند که احساس میکنیم در آن فضا هستیم؛ باید قدر اینها را بدانید. همچنین فرمودند که من با خواندن این کتابهای اخیر، شهید چیتسازیان را بیشتر شناختم. شهید چیتسازیان یکی از نوابغ دوران دفاع مقدس بودند. معظمله به کتاب «گلستان یازدهم» اشاره کرده و فرمودند که این کتاب روان و با جزئیات دقیق نوشته شده است.
نظر رهبر معظم انقلاب درباره خاطرات همسر شهید چیتسازیان
به گفته همسر شهید چیتسازیان؛ مقام معظم رهبری به نیکی از شهید چیتسازیان یاد کردند که از سن نوجوانی در جبهه بودند و رشادتهای زیادی از خود نشان داد. ایشان همچنین در بخش دیگری از سخنانشان بخشهایی از کتاب «گلستان یازدهم» را از زبان مبارکشان برای جمع تعریف کردند. برای بنده باعث افتخار و مباهات بود که از شهید چیتسازیان تعریف میکردند. در بخشی از این دیدار مقام معظم رهبری درباره صبر و ایستادگی خانواده شهدا و همسران شهدا صحبت کردند و فرمودند که شیفه شخصیت پدر و مادر بنده شدهاند. همچنین توفیقی شد که از فرزندم و بنده مجدداً جویای احوال و موقعیت شدند.
راوی کتاب «گلستان یازدهم» با بیان اینکه علاقه و اشراف مقام معظم رهبری بر این کتابها باعث شعف و افتخار جمع حاضر شد، اضافه کرد: مقام معظم رهبری در آن جلسه فرمودند که عادت دارند که چند دقیقه قبل از خواب به مطالعه اختصاص بدهند. ایشان فرمودند که برخی از این کتابها آنقدر جذاب و خواندنی نوشته شده که گاه زمان بیشتری برای این امر اختصاص میدادند. ایشان با وجود مشغلههایی که دارند، اینچنین برای کتابخوانی وقت میگذارند و بعد همانند یک منتقد متبحر درباره کتابها نظر میدهند؛ شنیدن صحبتهای ایشان درباره کتابها و نظرات ایشان درباره جزئیترین موارد آثار برایم جذاب بود.
تقریظ مقام معظم رهبری را به همسران شهدا تقدیم کردم
راوی کتاب «گلستان یازدهم» در ادامه به تقریظ مقام معظم رهبری بر این کتاب اشاره کرد و گفت: انتشار تقریظ ایشان بر این اثر برایم جذاب و شیرین بود. من هم تصمیم گرفتم که این حس خوب را با همسران دیگر شهدا تقسیم کنم، به همین دلیل این تقریظ را به تمامی همسران شهدا که در این سالها صبور و فداکار زندگی کردهاند، تقدیم کردم.