وی با اشاره به نقش صنایع دستی در رونق تولید ملی و ارزآوری گفت: این دهکده در زمینی به مساحت 16 هزار متر مربع و با سرمایهگذاری و اعتباری بالغ بر 100 میلیارد ریال و اشتغالزایی حدود 350 نفربه صورت مستقیم در دو شیفت کاری ایجاد میشود.
امیری بیان کرد: این دهکده شامل مجموعه متمرکز از کارگاههای تولید زنده در رشتههای خاتم، منبت، معرق، گلیم، قالی، قلمزنی سفال است و علاوه بر تولید در زمینه آموزش این هنرها نیز فعالیت میکند و علاوه بر هنرجویان داخلی و گردشگران خارجی نیز با نحوه تولید هنرهای ملی آشنا میشوند.
مدیرکل میراث فرهنگی استان فارس افزود: در این مجموعه امکانات زیربنایی برای بستهبندی محصولات صنایع دستی، نمایشگاه و فروشگاه فروش محصولات و زمینههای احداث موزه صنایع دستی با تکیه به هنرهای سنتی ایرانی وجود دارد.
شاپور رستمی، معاون گردشگری و زیارتی استاندار فارس نیز در این مراسم توسعه پایدار استان فارس را در رونق گردشگری دانست و گفت: استان فارس ظرفیت و قابلیتهای زیادی در بخش گردشگری و صنایع دستی دارد که باید از ظرفیت به درستی استفاده کرد.
وی با بیان اینکه برای رسیدن به توسعه باید بخش خصوصی و دولتی در کنار هم قرار گیرند، افزود: بخش دولتی باید مسیر را برای فعالیت گسترده بخش خصوصی فراهم کند و این آمادگی و نگاه در مسئولان استان فارس وجود دارد تا زمینه را برای حضور بخش خصوصی تسهیل کند.
رستمی با اشاره به راهاندازی دهکده صنایع دستی و گردشگری خاطرنشان کرد: راهاندازی این دهکده و شهرک صنایع دستی که به زودی عملیاتی میشود، کمک میکند تا صنایع دستی بتواند بازار فروش خود را چنان که باید، پیدا کند.
به
گزارش تسنیم دهکده صنایع دستی استان فارس در کیلومتر 20 محور شیراز
–زرقان- مرودشت احداث میشود. این منطقه با داشتن جاذبههای گردشگری و
طبیعی همچون پارک ملی بمو، پارک جنگلی، تنگ چمه، دره چپ و راست، سه سنگ
مکانی با ظرفیت گردشگری شناخته شده در استان فارس است.