2- ایران اسلامی، دوست قدیمی فلسطین است. در طول ایام، کشورها و گروه های مختلف به آرمان فلسطین خیانت کردند ولی ایران پای آن آرمان ماند، هزینه هایش را نیز به جان خرید، چون طبق قانون اساسی انقلابی اش دفاع از مظلومان عالم را وظیفه خود می داند و صهیونیسم را بزرگترین توطئه قرن بیستم علیه دنیای اسلام می داند. در طول این مدت حتی برخی از گروه های فلسطینی نیز به سراب سازش و یا تهدید و تطمیع غرب با پول قارون های عرب سقوط کردند اما ایران آینده آنها را بهتر از خودشان تشخیص داد. امروز بخشی بی تعارف از آن آینده جلوی چشم فلسطینیان، آشکار شده است.
3- در شرایطی که نتانیاهو و ترامپ تلاش می کنند آن «فلسطین
حد اقل»` را در قلب دوپاره غزه - اریحا محصور کنند یعنی در نه درصد از خاک مادری فلسطینیان، بازی اعراب مرتجع،، ترکیه وابسته و بانیان سازش، تأسف بار تر از همیشه است. تقریباً هیچ کشور اسلامی غیر از ایران در مقابل نسل کشی راهبردی ترامپ - نتانیاهو موضع نگرفت اما هر روز علیه ایران موضعی می گیرند. اگر مقاومت به خود نیاید و دل از سراب های هفت سال اخیر نکند، در دوره چهارساله ترامپ، نتانیاهو نسخه آشویتس هیتلری را علیه مسلمانان، در سرزمین های اشغالی فلسطین اجرا خواهد کرد.
4- این هفته در کنفرانس امنیتی مونیخ اغلب متحدان آمریکا سعی کردند تهدیدی کاذب برای دنیا بتراشند، حتی وزیر خارجه ترکیه نیز بی شرمانه از ایران نام برد ولی کسی نگفت که جان فلسطینیان در تبانی فالانژهای قرن بیست و یکمی آمریکا و رژیم صهیونیستی در خطر است. لذا امروز در تهران باید منتظر حرف هایی جدی تر از همیشه، بر خلاف مونیخ بود. افشاگری خواهد شد که چه کسانی هدف افراطی گری های نوین عوامل یک قرن آشوب در منطقه هستند. دقیقاً یکصد سال پیش در سال 1917 میلادی، بالفور، وزیر خارجه انگلیس تخم نفاق را با اعلام تشکیل دولت اسرائیل در فلسطین افکند و اکنون در سال 2017 میلادی جهان اسلام فقط با وحدت می تواند کابوس امنیت را در ذهن نتانیاهو و متحدان غربی اش زنده نگه دارد. در مهد دموکراسی خاورمیانه، بهارستان نیز یکصدمین سال ایجاد مجلس را همزمان با کنفرانس فلسطین جشن می گیرد. ایرانیان با ادله ای دموکراتیک از مقاومت دفاع می کنند.
5- برای آن دسته از کسانی که شعار «نه غزه نه لبنان» سر می دادند نکته آخرم را می گویم؛ مقاومت قلب راهبرد و عمق استراتژیک ایران است. در کوران دشمنی ها
علیه جمهوری اسلامی ایران، با مقاومت ضمن دفاع از برادران دینی خود، مرزهایمان را تا کنار سرزمین های اشغالی توسعه بخشیدیم. وقتی سید حسن نصراله می گوید؛ «اگر اسرائیل دست از پا خطا کند زرادخانه هسته ای اش را خرج خودش خواهیم کرد»، فلسفه این عمق استراتژیک را به رخ می کشد و همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند؛ «اگر اسرائیل حماقت کند، تل آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهیم کرد»، گواه این واقعیت است که کسی نمی تواند جلودار راهبرد عمق استراتژیک ایران در شرایط متحول آینده باشد. لذا دیروز و امروز در خانه ملت مؤلفه های بازدارندگی اقتدار آمیز ایران مورد تاکید مجدد قرار گرفته و خواهد گرفت، به ویژه آنکه مجلس شورای اسلامی بندی را تحت عنوان «حمایت از فلسطین» به لایحه برنامه 5 ساله دولت اضافه کرد. لایحه ای که از ابتدای سال 1396 تا پنج سال، برای اولین بار دولت را موظف کرده است تا راهبرد جامع حمایت از فلسطین را در دستور کار قرار دهد.
* عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی