حضرت صدیقه کبری(س) مظهر تمام صفات و اسماء حسنه الهی است
عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان در تعریف معنای زندگی کوثری، تصریح کرد: زندگی کوثری پیروی از سیره فاطمی و شکل دادن به تمام شئون زندگی در پرتو انوار نورانی آموزههای حضرت فاطمه زهرا(س) است.
وی فاطمه زهرا(س) را منشاء و سرچشمه تمام خیرات عالم دانست و با اشاره به تسبیحات حضرت صدیقه کبری(س)، این اذکار را از بزرگترین هدیههای پروردگار متعال برای بشریت معرفی و خاطرنشان کرد: وجود مقدس پیامبر(ص) دو هدیه ملکی و ملکوتی به حضرت فاطمه اطهر(س) اعطا کردند، که هدیه ملکی، فدک و هدیه ملکوتی تسبیحات حضرت زهرا(س) بود و بر هر مسلمانی سفارش شده فرزندان خود را به این تسبیحات ملتزم کند، زیرا در این تسبیحات تمام مبانی دینی و اعتقادات اسلامی نهفته است.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، افزود: این تسبیحات جزو بهترین و برترین تعلیمهای خداوند برای بشریت است که به آن حضرت تعلیم داده شده، تا دیگران نیز از آن بهره بجویند.
وی در فراز پایانی سخنان خود به درخواستهای مکرر بانوان برای اختصاص فضایی ویژه در حرم مطهر رضوی اشاره و بیان کرد: یکی از درخواستهایی که از ابتدای حضور در آستان قدس رضوی تاکنون همواره مطرح بوده، اختصاص فضایی ویژه برای بانوان است که امروز در سالروز میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) به این درخواست جامه عمل پوشانده شد.
تولیت آستان قدس رضوی با تقدیر از تلاش شبانهروزی مهندسان سازمان عمران و توسعه حریم حرم حضرت رضا(ع) برای افتتاح این رواق در سالروز میلاد حضرت زهرا(س)، تصریح کرد: این پروژه و سایر پروژههای آستان قدس رضوی با تلاش و مدیریت جهادی خادمان امام رضا(ع) افتتاح میشود؛ هنگامی که نام ثامنالائمه علی بن موسیالرضا(ع) میآید، دیگر شب و روز و خستگی معنا ندارد.
گفتنی است؛ در این مراسم احکام 14 خادم خواهر به نمایندگی از 14 هزار بانوی خادمیار توسط تولیت آستان قدس رضوی اهدا شد.