وی در پاسخ به این سؤال که چرا علما برای وحدت بین حوزه و دانشگاه ورود نمیکنند، اظهار داشت: مادامی که علوم انسانی برمبنای حقایق اسلامی تدریس نشود وحدت حوزه و دانشگاه محقق نمیشود.
عضو منتخب مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه رسانه جزء عوامل تأثیرگذار در رشد و تعالی کشور است، بیان کرد: خبرنگاران باید اتفاقات را همانگونه که رخ میدهد منتقل و اخلاق را در حرفه خود رعایت کنند.
آیتالله کلانتری تصریح کرد: اصحاب رسانه باید با تقوا وارد کار شده و محافظ آبروی مردم باشند چرا که دائم با قلم و بیان در ارتباط هستند.
عضو خبرگان رهبری افزود: کشوری رو به تعالی است که در آن آگاهی بیشتر باشد و آگاهیبخشی یکی از وظایف مهم رسانه در برابر مردم است که تا به حال این وظیفه در حد توان انجام شده اما در حد مقبولیت انجام نگرفته است.
وی با اشاره به انتخابات پیشِرو بیان کرد: مهمترین نمود مردم سالاری دینی انتخابات است، چگونگی نشان دادن این مردم سالاری دینی به همه جهانیان یکی دیگر از وظایف مهم رسانههاست.
آیتالله کلانتری با بیان اینکه رسانه یکی از ارکان مهم توسعه است، اظهار داشت: باید بخش مهم از مشکلات جامعه به دست رسانهها برطرف شود زیرا رسانهها با بیان واقعیت بدون تشویش اذهان عمومی میتوانند نقش بهسزایی در برطرف کردن مشکلات داخلی جامعه داشته باشند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به نقش اعضای مجلس خبرگان گفت: نمایندگان مجلس خبرگان رهبری نباید در مسائل جزئی ورود پیدا کنند، بهمیزان پدری کردن و ارشاد و نصیحت میتوانند به مسائل ورود پیدا کنند.
میلاد امیرینژاد مسئول سازمان بسیج رسانه استان فارس در ابتدای این نشست اظهار داشت: اصحاب رسانه استان فارس شاید از لحاظ تعداد اندک باشند اما همین افراد جزو تأثیرگذارترین اقشار جامعه هستند که شاهد درخشش روزافزون اصحاب رسانه شیراز در حوزههای ملی و بینالمللی نیز هستیم.
وی با ارائه گزارشی از فعالیتهای انجامشده توسط اصحاب رسانه فارس در سازمان بسیج رسانه افزود: در زمینه اطلاعرسانی و آگاهیبخشی رسانههای استان فارس در بارندگی و سیل اخیر رسالت خود را بهنحو احسن انجام دادند که این سبب مباهات استان است.