سالانه 385هزارتن محصول جالیزی در هرمزگان تولید می شود

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سالانه 385هزارتن انواع محصولات جالیزی در این استان تولید و به بازارهای داخلی و خارجی عرضه می شود.
کد خبر: ۸۸۶۰۵۶۷
|
۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۸

به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان؛سید حسن حسینیمعاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگاناظهار کرد: این مقدار در مقایسه با سال زراعی 93-92بیش از 20درصد افزایش نشان می دهد که ازمهم ترین دلایل آن می توان به توسعه آبیاری نوین و استفاده از آب سدهای احداث شده در چهارسال گذشته نام برد.


وی وسعت زمینهای کشاورزی زیر کشت محصولات جالیزی این استان را حدود 16هزار هکتار عنوان کرد و افزود: بیشترین سطح زیر کشت با11 هزار هکتار به هندوانه و کمترین آن با 262هکتار به کشت شمام (گرمک) اختصاص دارد.


معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از خربزه، طالبی، خیار، هندوانه و شمام(گرمک) بعنوان گیاهان جالیزی این استان نام برد و گفت:به دلیل کیفیت بالا سالانه صدها تن از محصولات تولیدی به کشورهای حاشیه خلیج فارس و عراق صادر می شود.


در اطلاعات منتشره سازمان جهادکشاورزی هرمزگان ازمیناب، جاسک و حاجی آباد بعنوان مهم ترین شهرستانهای تولید کننده محصولات جالیزی این استان ذکرشده است.


دراین اطلاعات سطح زیر کشت محصولات زراعی(27محصول) این استان نزدیک به 84هزار هکتار با تولید سالانه یک میلیون و 848هزارتن محصول اعلام شده است.


وسعت زمینهای کشاورزی هرمزگان 158هزارهکتار با تولید سالانه دو میلیون و 240هزارتن محصول باغی و زراعی اعلام و تاکید شده که تولید محصولات سبزی و صیفی خارج از فصل این استان در تنظیم بازار نیمه دوم سال تاثیر بسزایی دارد.


منبع : خبرگزاری ایرنا

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار