به گزارش خبرگزاری بسیج، مجموع شماره تلفنهای ثابت دایری کشور تا پایان مهرماه امسال ۳۰ میلیون و ۴۵۴ هزار و ۳۰۱ شماره بوده که از این تعداد ۲۵ میلیون و ۴۱۷ هزارو ۵۶۷ شماره آن دایری شهری است.
تعداد شماره تلفنهای دایری روستایی نیز تا پایان مهرماه امسال پنج میلیون و ۳۶ هزار و ۷۳۴ شماره اعلام شده است.
براساس گزارشهای رسمی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت تدبیر و امید، ضریب نفوذ تلفن ثابت تا پایان مهرماه امسال ۳۸.۲۱ درصد اعلام شده است.
اعلام این ضریب نفوذ درحالی است که گزارش قبلی وزارتخانه مذکور با نام «وضعیت شاخصهای ارتباطات و فناوری اطلاعات در ایران»، میزان ضریب نفوذ تا پایان شهریورماه امسال ۳۸.۴۲ درصد اعلام شده بود.
براساس این گزارش، ۴۸ هزار و ۳۳ روستا تا پایان مهرماه امسال دارای تلفن خانگی و ۵۴ هزار و ۲۸۶ روستا دارای ارتباط هستند. تعداد تلفنهای ثابت همگانی تا پایان مهرماه امسال ۱۲۴ هزار و ۵۷ دستگاه بوده است.
گزارش دفتر بررسیهای فنی اقتصادی معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات که خردادماه امسال منتشر شد تعداد تلفنهای ثابت دایری در کشور تا پایان سال ۱۳۹۴ راحدود ۳۰ میلیون و ۲۶۲ هزار و ۱۵۷ شماره اعلام کرده است.
پیشتر شرکت مخابرات اعلام کرده بود تا پایان شهریورماه امسال ۳۰ میلیون و ۴۵۲ هزار و ۷۱ شماره را از مجموع ۳۷ میلیون و ۱۷ هزار و ۴۷ شماره مصوب دایر کرد و توانست ضریب نفوذ خود را به نسبت جمعیت کشور به ۳۸.۲۲ درصد افزایش دهد و شمارههای دایری شهری را به ۲۵ میلیون و ۴۰۸ هزار و ۸۹۹ و شماره دایری روستایی را به پنج میلیون و ۴۳ هزار و ۱۷۲ برساند.
بر اساس اطلاعات نشریه ارتباطات، پیش از این، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران به تلاشهای صورت گرفته برای تسریع در واگذاری تلفن ثابت اشاره کرد و گفت: فناوریهای جدید به خدمت گرفته میشود تا روند واگذاری تلفن ثابت سرعت گیرد.
رسول سراییان افزود: استفاده از فیبرنوری برای واگذاری تلفن ثابت در دستور کار قرار گرفته است تا علاوه بر تسریع فرآیند واگذاری، بتوان خدمات جدید دیگری هم بر این بستر به مشترکان ارایه کرد.
وی به تعهد شرکت مخابرات ایران به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ایران مبنی بر واگذاری تلفن ثابت در اسرع وقت اشاره کرد و گفت: همه تلاشها در جهت آن است که هر جا متقاضی تلفن ثابت وجود داشت، فرآیند واگذاری با حداکثر سرعت صورت گیرد.