توصیه های اهلبیت(علیهم السلام) درباره روزهای پایانی ماه مبارک رمضان
دهه آخر ماه مبارک رمضان از اهمیت بالایی نزد اهلبیت(ع) برخوردار بود تا جایی که سفارش و ادعیههایی در این زمینه برای شیعیان به یادگار گذاشتند.
به گزارش سرویس راهیان نور خبرگزاری بسیج، در واپسین روزهای ماه مبارک رمضان یعنی ماه رحمت، مغفرت و برکت باید توجه داشت که این ماه با تمام خیرات و برکاتش همچنان ادامه دارد، زیرا در روایت مشهور پیامبر(ص) خواندیم درهای آسمان از روز اول ماه رمضان باز میشود و تا آخر همین طور باقی میماند. در این بین شاید عدهای تصور کنند با پایان لیالی قدر از شدت مناجات و نیایش با خداوند کاسته میشود، این در حالی است که اهلبیت(ع) مراقبتشان نسبت به دهه پایانی ماه مبارک رمضان بیش از سایر ایام و شبهای این ماه پر برکت میشد.
به عنوان مثال امام رضا(ع) در روایتی فرمود:
پدرم در دهه آخر ماه رمضان در هر شب بیست رکعت به نمازهاى مستحبّى شبهاى ماه رمضان مىافزود؛ کانَ أَبى علیه السلام یَزیدُ فى الْعَشْرِ الأَواخِرِ مِنْ شَهْرِ رَمَضانَ فى کُّلِ لَیْلَةٍ عِشْرینَ رَکْعَةً» (قربالاسناد، ص353)
از سوی دیگر ادعیه وارده در دهه آخر ماه مبارک رمضان نشان از اهمیت روزهای پایانی آن دارد. امام صادق(ع) در این زمینه فرمود: در دهه آخر ماه رمضان در هر شب بگو:
«أَعُوذُ بِجَلَالِ وَجْهِکَ الْکَرِیمِ أَنْ یَنْقَضِیَ عَنِّی شَهْرُ رَمَضَانَ أَوْ یَطْلُعَ الْفَجْرُ مِنْ لَیْلَتِی هَذِهِ وَ لَکَ قِبَلِی ذَنْبٌ أَوْ تَبِعَةٌ تُعَذِّبُنِی عَلَیْهِ؛ (خدایا) به جلال ذات کریم تو پناه مىبرم از اینکه ماه رمضان از من منقضى شود، یا فجر از همین شب من طلوع کند، در حالى که تو را بر گردن من مسئولیتى یا گناهى باشد، که مرا به علت آن عذاب فرمایی»
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار