به گزارش خبرگزاری بسیج از پارس آباد به نقل ازآران مغان، این روزها کار برداشت خوشه های طلایی گندم، این محصول زندگی بخش در شهرستان پارس آباد مغان آغاز شده و خوشه های طلایی یکی پس از دیگری درو شده و دانه های بابرکت گندم از دل خوشه ها بیرون می آیند تا نویدبخش حیات و سرزندگی باشند.
با توجه به بارش های رحمت الهی پیش بینی میشود که محصول گندم کشاورزان از ابتدای فصل برداشت امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال افزایش داشته باشد.
کشت گندم در منطقه مغان بهعنوان یک محصول استراتژیک برداشت آن از اواسط خردادماه هرسال آغاز میباشد و در حال حاضر شهرستان پارس آباد رتبه اول تولید این محصول را در استان به خود اختصاص داده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارسآباد، در اين باره مي گويد: بیش از 38 هزار هکتار از زمینهای کشاورزی این شهرستان زیر کشت گندم رفته است.
علي اكبر حسنيان از پیشبینی برداشت بیش از 182 هزار تن محصول گندم از گندمکاران این منطقه خبر داد و گفت: امسال 30هزار و 422 هکتار از اراضی این شهرستان به کشت گندم اختصاص یافته که از این میزان 26 هزار و 467 هکتار گندم آبی و سه هزار و 955 هکتار گندم به صورت دیمی است.
گندم از جمله تولیدات شهرستان پارس آباد است که در کنار تولید سويا، كلزا، ذرت و ... از اهمیت بالایی برخوردار است و در سال اقتصاد مقاومتی توليد و اشتغال باید زمینه توسعه کشت محصولات کشاورزی برای کشاورزان بیشتر از قبل فراهم شود.
ظرفیتهای کشاورزی پارس آباد مغان نشان میدهد این شهرستان يكي از قطب هاي تولید کننده گندم است که به انبار غله استان معروف شده است.
اين شهرستان مرزي با وجود وسعت اراضی، تنوع آب و هوایی، نیروهای بالقوه و ارزان، غنای آبهای سطحی و زیر زمینی و زمينهاي حاصلخيز برای توسعه کشاورزی بسیار مستعد است.
موفق بودن کشت محصولات نسبتا صنعتی همچون چغندر قند، ذرت علوفهای، برنج و کلزا در مدتی کوتاه شاهد بسیار خوبی از این استعداد در پارس آباد مغان است.
در شهرستان پارسآباد مغان سالانه بیش از 750 هزار تن انواع محصولات زراعی کاشت، داشت و برداشت میشود و درآمدی معادل 5000 میلیارد ریال حاصل منطقه میشود.