۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:11
کد خبر : 8941653
۱۹:۳۳

۱۳۹۶/۰۸/۰۸
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه اشنویه عنوان کرد:

اسلام با ظهورش به زنان عزت و احترام واقعی بخشید

یادواره زنان شهیده شهرستان اشنویه به همت حوزه مقاومت بانوان سپاه اشنویه و امور بانوان فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، یادواره زنان شهیده شهرستان اشنویه باحضور مسئولین سپاه و ادارات و بانوان شهرستان اشنویه در سالن فرهنگ و ارشاد این شهرستان برگزار شد.

فرماندار شهرستان اشنویه با اشاره به نقش زنان پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: دشمنان انقلاب، وقتی که برای از بین بردن انقلاب اسلامی از بکار بردن توطئه های مختلف نتیجه ای نگرفتند، جنگ همه جانبه هشت ساله را براه انداختند و در مقابل این، مردم ایران اسلامی بودند که با سرلوحه قرار دادن فرامین بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، دعوتش را لبیک گفتند و برای دفاع همه جانبه از کشور اسلامی و انقلاب عظیم شان، زن و مرد، بزرگ و کوچک و از همه اقوام، جان خود را در دست گرفتند و دشمن را در رسیدن به نقشه های شومش ناکام گذاشتند و با اعطای خون و جان خود، درخت انقلاب را تناورتر و قوی تر کردند.

در ادامه این مراسم مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران اشنویه ضمن تقدیر از بانیان برپایی مراسم یادواره زنان شهیده شهرستان اشنویه، به نقش اسلام در تعالی بخشیدن به مقام زن اشاره کرد و گفت: اسلام با ظهور خود به زنان عزت و احترام بخشید و جایگاه واقعی مقام زن را احیا نمود و امروز هم میتوان تفاوت نگاه اسلام و غرب را در نگاه به زن و مقوله زن بخوبی لمس و درک کرد.

حجت الاسلام محمد قنبری بارونی همچنین نقش زنان را در سالهای پس از انقلاب مهم برشمرد و گفت: زنان ایران دوشادوش مردان این سرزمین در سالهای دفاع مقدس و نیز پس از آن در استقلال و سربلندی ایران اسلامی از هیچ تلاشی فروگذار نبودند و سرافرازی و عظمتی که امروز در جهان به آن دست یافته ایم، مدیون مجاهدتهای شیرزنانمان هستیم.

در انتهای این مراسم معنوی با اهدای لوح و هدایا از همسران و خانواده های شهدای شهرستان اشنویه تجلیل به عمل آمد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید