در گفت و گو با بانوی بسیجی زابلی مطرح شد؛

اشتغال ۱۴ نفر از اهالی روستای ارباب در کارگاه خیاطی/ عدم بازاریابی مهم ترین چالش پیش روی

اقتصاد مقاومتی از چنان اهمیتی برخوردار است که رهبر معظم انقلاب بارها بر اجرای آن تاکید فرموده اند
کد خبر: ۸۹۵۰۶۹۵
|
۳۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۰
به گزارش خبرنگار بسیج از زابل؛ اقتصاد مقاومتی با تکیه بر تولید و توان داخلی به دنبال استقلال و بی نیازی از بیگانگان است به طوری که با عملی شدن آن به طور حتم نه تنها ایران دیگر نیازی به سایر کشور‌ها ندارد بلکه کشور‌های دیگر محتاج کالا و خدمات ایران اسلامی هستند؛ بنابراین با بها دادن به مشاغل خرد و حتی خانگی و کار آفرینانی که زمینه اشتغال خود و خانواده را فراهم کرده اند می‌توان در راستای اقتصاد مقاومتی گام برداشت.

روستای ارباب یکی از بزرگترین روستا‌های زابل به شمار می‌رود که توانسته در زمینه کارآفرینی و اشتغال نقش موثری در منطقه ایفا کند.

روستای ارباب واقع در بخش مرکزی زابل به تنهایی ۲۹ شهید تقدیم انقلاب کرده و ۴۲ آزاده و جانباز سرافراز دارد و بیش از ۲۷۰ رزمنده در دوران دفاع مقدس داشته است.

خبرنگار اوشیدا با حضور در کارگاه خیاطی روستای ارباب به گفت: وگو با بانوی بسیجی که در این کارگاه مشغول به کار است پرداخته که در ادامه می‌خوانید.


کارگاه خیاطی به همت قرارگاه عملیاتی شهید هراتی ساخته شده است


عضو شورای پایگاه بسیج مبشره روستای ارباب به خبرنگار اوشیدا گفت: کارگاه خیاطی با همکاری شورای اسلامی روستا و دهیاری و با همت قرارگاه عملیاتی شهید هراتی سیستان راه اندازی شده که در حال حاضر تعداد ۱۴ نفر از خواهران روستا در آن مشغول به فعالیت و آموزش هستند.

زهرا غنی فرزانه افزود: دیپلم دارم و از مدتی قبل با اشتغال در این کارگاه توانسته ام از بیکاری رها و درآمدی برای خود کسب کنم.

وی با بیان اینکه این کارگاه با سرمایه اولیه ۲۵ میلیون تومان راه اندازی شده، ادامه داد: در صورت حمایت، تعداد افراد شاغل در این کارگاه تا ۲۰ نفر افزایش خواهد یافت.

غنی فرزانه میزان درآمد هر یک از افراد شاغل در این کارگاه را ماهیانه ۴۰۰ هزار تومان عنوان و اضافه کرد: کارکاه خیاطی تاثیر به سزایی بر معیشت اعضای روستا داشته چرا که کارکنان این کارگاه از خانواده‌های کم درآمد و بی بضاعت انتخاب شده است.

وی بیان داشت: فروش محصولات و ارسال به سایر مناطق کشور با محدودیت‌های نظامی و بازرسی در کشور همراه است و عدم بازاریابی مهم‌ترین چالش و مانع این کار به شمار می‌رود که در این راستا انتظار می‌رود هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی جهت بازدید و نظارت در بسته بندی و ارسال موارد صادراتی به سایر نقاط کشور در دستور کار مسولان قرار گیرد.

عضو شورای پایگاه بسیج مبشره روستا با بیان اینکه در صورت بازاریابی و تنوع محصولات می‌توان به توسعه این کار اقدام کرد، تاکید کرد: از مسولان انتظار می‌رود همکاری و تاکید بر حمایت برخی دستگاه‌های دولتی در دادن سفارشات به چنین کارگاه‌های تولیدی داشته باشند.

غنی فرزانه خاطرنشان کرد: به تمامی کسانی که علاقمند به ورود به عرصه کارآفرینی هستند توصیه می‌کنم با اطمینان از بازار فروش محصولات تولیدی در این وادی گام گذارند.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار