اولین سازه آبخیزداری لاستیکی در هرمزگان اجرا شد
وی افزود: پس از بررسی اولیه و تصویب موضوع ساخت سازه آبخیزداری با لاستیکهای فرسوده و رها شده در طبیعت در کارگروه اقتصادمقاومتی و برنامهریزی این اداره کل در تابستان سالجاری، عملیات طراحی این سازه توسط کارشناسان آغاز و عملیات اجرایی آن در مهر ماه شروع و ظرف 48 روز پایان پذیرفت.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان گفت: این سازه آبخیزداری که در بخش زیارتعلی شهرستان رودان و با هدف کاهش و کنترل فرسایش خاک و تعدیل سیلابها اجرا گردید، دارای ارتفاع کل 3 متر و طول تاج حدود 16 متر میباشد.
ذاکری خاطرنشان کرد: هزینه ساخت این سازه حدود 150 میلیون ریال بوده که در صورت استفاده از مصالح معمول (سنگی ملاتی) هزینه ساخت تا بیش از 3 برابر افزایش پیدا میکرد که این امر کاملاٌ با اهداف سیاستهای اقتصادمقاومتی همخوانی دارد.
وی افزود: بهمنظور استفاده از مصالح بومی و محلی و در نتیجه کاهش هزینهها برنامه ساخت سازههای آبخیزداری با ابعاد کوچکتر را با استفاده از تنه و شاخ و برگ درخت نخل(سوند) را در دست اقدام داریم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان ابراز امیدواری کرد: پس از ارزیابی و پایش اثر بخشی این سازهها ( لاستیکی و شاخ و برگ درخت نخل) و در صورت ارزیابی مثبت، ساخت این سازهها را ادامه خواهیم داد.