از سوی سازمان مدیریت بحران کشور صورت گرفت
برگزاری جشنواره ملی فیلم کوتاه با موضوع ترویج فرهنگ ایمنی در بلایای طبیعی
استاندار یزد در افتتاحیه جشنواره ملی فیلم کوتاه امید با اشاره به اینکه مخاطبان ما جامعه بزرگ ایران هستند، گفت: خوشبختانه این جشنواره روی محتوایی تاکید کرده که مهمترین دغدغه جامعه بشری است.
به گزارش خبرگزاری بسیج، محمود زمانی قمی استاندار یزد در آئین افتتاحیه نخستین جشنواره ملی فیلم کوتاه امید که در یزد در حال برگزاری است، گفت: از همهی هنرمندانی که طرح برگزاری جشنواره ملی فیلم کوتاه امید را مطرح کرده اند و تمام دست اندرکاران این جشنواره قدردانی میکنم.
وی افزود: کشور ایران به هر دلیلی شاهد حوادث و بلایای طبیعی از جنسهای مختلف از جمله زلزله است و تجربه ما در چند دهه گذشته نشان میدهد که مردم از ما انتظاراتی دارند و باید این انتظارات محقق شود از جمله آموزش قبل، حین و بعد از وقوع حادثه.
استاندار یزد خاطرنشان کرد: باید در این سه بخش آموزش لازم انجام پذیرد و مردم منتظر پیام رسانی در این زمینه هستند.
محمود زمانی قمی گفت: وقتی هنر و هنرمند واسط انتقال پیام شود، پیام با سرعت منتقل میشود و مانایی آن بالاتر میرود.
وی با بیان اینکه باید مردم را برای تغییر شرایط آماده کنیم افزود: کشور ما همانقدر که حادثه خیز است، همان قدر کم آب است و هنرمندان ما باید در آثار خود به این موضوع بپردازند که چگونه در مقابل حوادث ظاهر شویم.
استاندار یزد اظهار امیدواری کرد: با دائمی شدن دبیرخانه جشنواره امید و بین المللی شدن آن، تجربیات هنرمندان را از سراسر جهان به این جشنواره بیاوریم.
میزبانی شهر جهانی یزد از هنرمندان سراسر کشور
آئین افتتاحیه نخستین جشنواره ملی فیلم کوتاه امید ساعت ۱۸ روز شنبه دوم دی ماه سال ۹۶ در پردیس سینما تک یزد آغاز شد.
این مراسم با حضور استاندار، نمایندگان سازمان مدیریت بحران کشور، جمعی از مدیران کل دستگاههای اجرایی استان یزد، داوران بخشهای مختلف جشنواره، بیش از ۵۰ نفر از منتخبان و یکصد نفر از هنرمندان و هنردوستان در حال برگزاری است.
از ۶۹۴ اثر رسیده به جشنواره در بخشهای فیلم داستانی، مستند، آموزشی و تلویزیونی، مردمی و فیلمنامه نویسی ویژه هنرمندان یزدی، در نهایت ۵۸ اثر بعنوان منتخب معرفی شده اند و قرار است از فردا کار داوری آثار منتخب آغاز شود.
زبان هنر راه گشای مدیریت بحران
دبیر نخستین جشنواره ملی فیلم کوتاه امید در آئین افتتاحیه جشنواره گفت: اعتقاد ما بر این بود که اگر پای زبان هنر در مدیریت بحران باز شود تاثیر آن به مراتب بیشتر خواهد بود و البته این کار نیازمند ممارست و پایداری است.
هادی هادی نسب اظهار امیدواری کرد برگزاری جشنواره ملی فیلم کوتاه امید در کمک و آموزش بحران به قشرهای مختلف مردم نتیجه بخش باشد.
وی اظهار داشت: سال اولی است که در یزد این حرکت ریل گذاری شده است و امیدواریم که دبیرخانه در یزد دائمی شود و در سالهای آینده به صورت بین المللی برگزار شود.
دبیر نخستین جشنواره ملی فیلم کوتاه امید در ادامه سخنانش گفت: انتظار ما این است که فضایی را در سطح بین الملل ایجاد کنیم که اگر خطری جامعه را تهدید کرد بتواند بخوبی در برابر آن مقاومت کنند.
وی خاطر نشان کرد: در حال برگزاری رویداد بزرگ فرهنگی در شهر جهانی یزد هستیم.
عباس گلرسان قائم مقام نخستین جشنواره ملی فیلم کوتاه امید در آئین افتتاحیه این جشنواره گفت: این جشنواره یک رویداد بزرگ مهم فرهنگی در کشور و در شهر جهانی یزد است.
وی افزود: برخلاف تصور ما علیرغم سخت بودن موضوع جشنواره و زمانبر بودن پرداخت به موضوع بحران، ۶۹۴ اثر به دبیرخانه جشنواره ملی فیلم کوتاه امید ارسال شد.
قائم مقام نخستین جشنواره ملی فیلم کوتاه امید گفت: حضور تحصیل کردهها در جشنواره خیلی شاخص بود به طوریکه ۳۷۰ کارگردان دارای مدرک کارشناسی، ۳۶۸ کارگردان دارای کارشناسی ارشد و ۵ کارگردان هم دارای مدرک دکترا بودند.
عباس گلرسان در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه جشنواره آثار تولیدی از سال ۸۲ به بعد را پذیرش میکرد افزود: خوشبختانه ۸۴ درصد از آثار مربوط به سه سال گذشته است و این اتفاق خوبی در زمینه بحران و آگاهی بخشی به مردم است.
گفتنی است این جشنواره، سه شنبه پنجم دی ماه با تجلیل از برگزیدگان بخشهای مختلف به کار خود پایان میدهد
منبع: خبرگزاری دانشجو
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار