بودجه سال ۹۷ دارای ایرادات بسیاری است
ابراهیم نکو، عضو سابق کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج با اشاره به ساز و کارهای پیشبینی شده درآمدی در بودجه سال ۹۷ و اینکه می توان به جای اینکه دست در جیب مردم کرد با شیوههای درآمدی مولد و تولیدی در خصوص کمبود بودجه کشور اقدام عملی داشت؟ گفت: امیدوار هستم که بودجه پیشنهادی سال ۹۷ که از سوی دولت محترم به مجلس شورای اسلامی ارائه شده است بودجه دردسرسازی نباشد.
وی افزود: متاسفانه بودجه سال ۹۷ دارای ایرادات بسیاری است که نسبت به مزایای آن بخش بیشتری را به خود اختصاص داده است شاید یکی از مزایای این بودجه توجه به عدم تمرکز زدایی باشد اما این امر زمانی تحقق می یابد که حجم درآمدی کافی باشد لذا این مزیت بودجه سال ۹۷ اهداف خود را محقق نمیکند و رضایتمندی ای را برای مردم به همراه نخواهد داشت.
عضو سابق کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: ما متاسفانه در بودجه سال ۹۷ شاهد آن هستیم که منابع درآمدی با ابهامات جدی روبرو است عنوان مثال وقتی ترکیب منابع درآمدی بودجه سال ۹۷ مشاهده میکنیم که از این میزان ۳۵ درصد مربوط به مالیات ها می شود حدود ۲۷ درصد به درآمدهای نفتی به ۳۷ درصد به سایر منابع و ۱۱ درصد اوراق مشارکت اختصاص یافته است ابهامات دارد.
نکو خاطرنشان کرد: چون در خصوص سایر منابع درآمدی با توجه به اتفاقات افتاده و سیاسی کاری های که برخی از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی خواهند داشت ابهام وجود دارد که این منابع تخصیص خواهد یافت یا خیر؟ قطعاً دولت باید منابع درآمدی بودجه را بر روی تولید متمرکز می کرد اما تولید ما امروز با مشکل جدی مواجه است در واقع فشار و تنگنایی که تولید داخلی کشور آن را متحمل میشود به مردم منتقل شده و در قالب یک تورم جدی و بزرگ اقتصاد کشور ما را به خود مشغول میکند.