ثبت نام متقاضیان حوزه های علمیه خواهران مازندران شروع شد/ ظرفیت مدارس حوزه خواهران تا هزار و 200 نفر افزایش یافت
به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، فاطمه هدایتی در گفتوگویی گفت: حوزه علمیه خواهران متناسب با ویژگیهای اختصاصی بانوان و نیاز جامعه و همچنین با هدف تربیت خواهران دینشناس، صاحبنظر، متخلِّق به اخلاقِ اسلامی، توانمند در تبلیغ و ترویج آموزههای دینی، تدریس، تحقیق، تألیف، مدیریت فرهنگی، پاسخگو به نیازهای علمی ـ معرفتی و اخلاقی بانوان تاسیس شده است.
وی افزود: حوزه علمیه خواهران دارای چهار مقطع تحصیلی، شامل دوره عمومی(کارشناسی)، دوره عالی(کارشناسی ارشد)، دوره تخصصی(دکترا)، دوره فوق تخصص ـ اجتهاد(فوق دکترا) است.
معاون آموزش حوزه علمیه خواهران مازندران تصریح کرد: شیوه تحصیل در حوزههای علمیه خواهران در دوره عمومی(سطح دو) به صورت حضوری و نیمه حضوری و در سطح سه حضوری و غیر حضوری است و بانوان علاقهمند به تحصیل علوم دینی و اسلامی با مدرک سیکل، دیپلم یا بالاتر میتوانند در حوزه علمیه خواهران ثبتنام کنند.
این مسؤول ادامه داد: مرکز مدیریت حوزه خواهران مازندران دارای 17 مدرسه علمیه در مقطع سطح دو(کارشناسی) و یک مرکز آموزش عالی حوزوی و سه مرکز تخصصی حوزوی در سطح سه(کارشناسی ارشد) و یک مرکز آموزش عالی تخصصی حوزوی در سطح چهار (دکترا) با بیش از 5 هزار طلبه شاغل به تحصیل و فارغالتحصیل است و تمامی این مدارس آمادگی دارند از خواهران علاقهمند به تحصیل علوم دینی ثبتنام کنند.
هدایتی با اشاره به ظرفیت پذیرش حوزه علمیه خواهران مازندران بیان کرد: در سال گذشته تعداد ظرفیت پذیرش حوزه خواهران استان در مقطع سطح دو بیش از هزار نفر و در سطح سه حدود 200 نفر و در سطح چهار حدود 20 نفر بوده است، همچنین ظرفیت پذیرش امسال مدارس علمیه خواهران مازندران سطح دو حدود یکهزار و 200 نفر در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا است.
وی با بیان اینکه ثبتنام از متقاضیان ورود به حوزههای علمیه خواهران به صورت اینترنتی انجام میپذیرد، تاکید کرد: با آغاز زمان ثبتنام، متقاضیان میتوانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی www.whc.ir ضمن دریافت دفترچه راهنمای پذیرش و خرید کارت ثبتنام، نسبت به ثبتنام اقدام کنند.
معاون آموزش حوزه علمیه خواهران مازندران تصریح کرد: در شیوه دیگر پذیرش، داوطلبان با مراجعه به واحدهای آموزشی سطح دو و سه، ضمن دریافت دفترچه راهنمای پذیرش و کارت ثبتنام ، اقدام کنند.
این مسؤول ادامه داد: پذیرش داوطلبان ورود به مقطع عمومی سطح دو، بدون آزمون کتبی بوده و سوابق تحصیلی داوطلبان(معدل کل) به عنوان معیار سنجش سطح علمی بوده و برای هر یک از رشتههای تحصیلی داوطلبان با مدرک دیپلم، ضریب خاصی در نظر گرفته شده است.
هدایتی در پایان گفت: مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران براساس مصوبه 368 شورای عالی انقلاب فرهنگی و 405 شورای عالی حوزه علمیه قم، به فارغالتحصیلان مقطع عمومی، پس از احراز صلاحیتهای لازم، دانشنامه سطح دو اعطاء میکند و دارندگان این دانشنامه، از تمام مزایای علمی و استخدامی فارغالتحصیلان مقطع کارشناسی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی برخوردارند.