در این کارگاه نکات مهمی پیرامون شناخت نوع بیماری ها و راه های مبارزه و پیشگیری از بیماری ها توسط کارشناس مبارزه با بیماری های شبکه بهداشت و درمان شهرستان دهاقان ارائه گردید.
به گزارش خبرگزاری بسیج از دهاقان، مجید اکبری در این کارگاه اظهار داشت: استفاده از غذاهای پرچرب- فست فود و همچنین استفاده کردن از نمک زیاد عامل بسیاری از بیماری ها می باشد که می بایست استفاده کردن از این مواد غذایی را به حداقل برسانیم و همچنین ایشان در خصوص شناخت انواع بیماری های واگیردار و غیر واگیردار و را های مقابله با آن ها نکات مهمی را مطرح نمود.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار