بیش از 10 هزار تن گوشت سفید در سوادکوه تولید می شود

مديرجهاد كشاورزي شهرستان سوادکوه گفت: 10 هزار و 800 تن گوشت سفید سال گذشته در این شهرستان تولید و روانه بازار شد .
کد خبر: ۹۰۰۹۴۷۲
|
۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۷

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، مديرجهاد كشاورزي شهرستان سوادکوه گفت: 10 هزار و 800 تن گوشت سفید سال گذشته در این شهرستان تولید و روانه بازار شد .
به گفته محمد اسماعیلی : هزار و 300 قطعه جوجه ريزي در 41 واحد مرغ گوشتي انجام شد که در نهایت بیش از 10 هزار و 800 تن گوشت سفيد توليد شد.
وي افزود:ارزش اقتصادي اين ميزان گوشت سفید 810 ميليارد ريال بود .

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار