مديرجهاد كشاورزي شهرستان سوادکوه گفت: 10 هزار و 800 تن گوشت سفید سال گذشته در این شهرستان تولید و روانه بازار شد .
به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، مديرجهاد كشاورزي شهرستان سوادکوه گفت: 10 هزار و 800 تن گوشت سفید سال گذشته در این شهرستان تولید و روانه بازار شد .
به گفته محمد اسماعیلی : هزار و 300 قطعه جوجه ريزي در 41 واحد مرغ گوشتي انجام شد که در نهایت بیش از 10 هزار و 800 تن گوشت سفيد توليد شد.
وي افزود:ارزش اقتصادي اين ميزان گوشت سفید 810 ميليارد ريال بود .
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
آخرین اخبار