به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، سردار عبدالله ملکی در بازدید سیدیونس حسینیعالمی از باغ موزه دفاع مقدس مساحت این باغ موزه را 60 هکتار اعلام کرد که 36 هکتار آن در بستر رودخانه تجن ساری واقع شده است.
وی با بیان اینکه تاکنون بیش از 19 میلیارد تومان برای ساخت این باغ موزه هزینه شده است، افزود: فاز نخست در 18.5 هکتار که 10 هکتار آبی و در بستر رودخانه قرار دارد و یک سد لاستیکی بر روی رودخانه احداث شده است، در دهه فجر 96 افتتاح شده بود.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران مرکز فرهنگی و دفاع مقدس مازندران را زیباترین و بزرگترین مرکز فرهنگی کشور خواند و افزود: فاز نخست و دوم مرکز فرهنگی شامل 24 پروژه است که 17 پروژه آن افتتاح شده است.
دادستان مرکز مازندران در این بازدید علاوه بر دیدار از اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان، سالروز تاسیس سپاه پاسداران را به سردار ملکی مدیرکل و همکاران ایشان تبریک گفت و بر هشت سال دفاع مقدس ایران اسلامی بهعنوان یکی از مهمترین و درسآموزترین و نورانیترین قطعات تاریخی انقلاب اسلامی که با خون مطهر شهدای گرانقدر آن مزین شده است، تاکید کرد.
سیدیونس حسینیعالمی گفت: از مهمترین شاخصهها و رمز ماندگاری دفاع مقدس ما، حضور داوطلبانه همه آحاد و اقشار مردم در آن است و لذا وظیفه حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس را نیز وظیفه همه مردم در کنار وظیفه اساسی دولت، نظام و البته نهادهای مسؤول میدانیم.
وی با تبیین ضرورت بدیهی و اهمیت بسیار انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل آیندهساز کشور تاکید کرد اگرچه تمام اهتمام و سعی و تلاش ما هم نمیتواند حتی ذرهای از خودگذشتگی و فداکاری رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس را بیان کند اما باید تلاش کرد تا هماهنگیها و پیگیریها بیشتر شود تا بهتر بتوان آن را به نسل جوان انتقال داد و این امر میسر نمیشود مگر آنکه این امر را هم تکلیف خود دانسته و در این راه نیز مجاهدانه عمل کنیم.
دادستان مرکز استان مازندران با تأکید بر لزوم همکاری همه دستگاههای اجرایی در به سرانجام رساندن این پروژه عظیم، خاطرنشان کرد: بهعنوان یک بسیجی آماده هرگونه همکاری در ادامه و تسریع روند اجرایی، پارک موزه دفاع مقدس مازندران هستم.
گفتنی است بر مبنای طرح راهبردی پروژه، این باغ موزه متشکل از هشت عرصه است که برگرفته از هشت سال دفاع مقدس در جنگ تحمیلی، مراحل عملیات والفجر 8 و فتح فاورا روایت میکند.
برمبنای برنامه تعریف شده، فاز نخست پروژه با رویکردی نمادین، کناره اروندرود (سایت عملیات)، عبور از اروندرود (ویژگی اصلی عملیات)، ورود به شهر فاو (به عنوان یک بندر استراتژیک) و پاکسازی آن را در طراحی محوطه و منظر به تصویر میکشد.