به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، سرهنگ دوم پاسدار جعفر امیری مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه شهرستان الشتر در همایش طلایهداران اقتصاد مقاومتی که به همت بسیج سازندگی سپاه ناحیه شهرستان الشتر برگزار شد گفت: معمولاً دولتهایی که اقتصادی وابسته و تکمحصولی هستند پس از مواجهه با بحران اقتصادی و تهدید و تحریم به سمت اقتصاد مقاومتی و مقاومسازی نظام اقتصادی حرکت میکنند.
وی با اشاره به تعریف اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی یعنی آن اقتصادی که در شرایط فشار، تحریم، دشمنیها و خصومتهای شدید میتواند تعیینکننده رشد شکوفایی کشور شود.
مسئول بسیج سازندگی در سپاه ناحیه شهرستان الشتر عنوان کرد: اصطلاح اقتصاد مقاومتی اولین بار در سال ۲۰۰۷ پس از محاصره غزه توسط اسرائیل که مواد غذایی و نهادههای اولیه برای تولید و پیشرفت اقتصادی را نیز شامل میشد و ناتوانی غزه در صادرات و امکان صادرات و کشت بسیاری از محصولات کشاورزی ازجمله توتفرنگی را کاهش داده بود مورداستفاده قرار گرفت و اقتصاد مقاومتی در ایران اولین بار در دیدار کارکنان با مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در شهریورماه سال ۱۳۸۹ مطرح گردید.
وی با تأکید بر شعار اصلی انقلاب استقلال آزادی جمهوری اسلامی تصریح کرد: شعار اصلی انقلاب ما استقلال آزادی جمهوری اسلامی بوده و هست و ما باید آرمانگرائی واقعبینانه داشته و واقعیت را باید گفت که استقلال اقتصادی هنوز با آرمانگرائی محقق نشده و اقتصاد کشور ایران که دارای جهانبینی خاصی است و این جهانبینی با منافع کشورهای بزرگ در تضاد است.
امیری با توجه به اقتصاد مقاومتی از دیدگاه رهبری بیان کرد: اقتصاد مقاومتی از نگاه مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) بر سه رکن اساسی الزامآور و حیاتی آور است؛ اول مردمی کردن اقتصاد، دوم کاهش وابستگی اقتصادی به نفت و سوم مدیریت و تعادل در مصرف است.
انتهای پیام/