دبیر علمی کنگره بین المللی علوم انسانیِ اسلامی:

نشست‌های تخصصی اساتید علوم انسانی، محل اطلاع از دغدغه‌های جدید علمی است

دبیر علمی کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی گفت: در این نشست‌ها اساتید جدیدترین دستاوردهای علمی خود را ارائه کرده و به نقد و بررسی می‌پردازند. این همان نقطه‌ای است که تضارب آرا رخ می‌دهد.
کد خبر: ۹۰۹۰۹۵۴
|
۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۰۷:۲۰

به گزارش خبرگزاری بسیج، عطاء الله رفیعی آتانی دبیر علمی کنگره چهارمین نشست اساتید برجسته علوم انسانی اسلامی گفت: ما در نظر داریم تا از نگاه علمی اساتید برجسته حوزه علوم انسانی اسلامی در فاصله برگزاری کنگره بهره ببریم و بر این اساس نشست‌های تخصصی با حضور اساتید و صاحب‌نظران هر حوزه برگزار می‌شود.

 

مدیر گروه فلسفه علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران با تأکید بر اینکه نشست‌های تخصصی اساتید صاحب نام حوزه‌های مختلف علوم انسانی اسلامی در مسیر فرآیند تکاملی کنگره بین‌المللی علوم انسانی اسلامی برگزار می‌شود، افزود: تاکنون سه نشست در این راستا برگزار شده است. اولین نشست درباره «ماهیت روش‌شناسی و علم دینی»، نشست دوم با موضوع «اقتصاد اسلامی با تأکید بر مالی و بانکداری اسلامی» و نشست سوم با موضوع «فلسفه اسلامی و علوم انسانی اسلامی» بوده است. مدعوین و شرکت‌کنندگان در این نشست‌ها دارندگان اثر علمی در این حوزه‌های تخصصی بودند.

عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت با اشاره به برگزاری نشست چهارم ابراز داشت: نشست چهارم هم با موضوع «روانشناسی اسلامی»، روز پنج‌شنبه ۲۹ آذر ماه از ساعت ۸ تا ۲۰ در بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: اساتیدی چون مهرداد کلانتری استاد دانشگاه اصفهان و رئیس کمیسیون روانشناسی اسلامی کنگره، غلامعلی افروز استاد دانشگاه تهران، حجت‌الاسلام عباسعلی شاملی رئیس انجمن روانشناسی اسلامی و استاد موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره)، آیت‌الله سید محمد غروی استاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، سیدمحمدرضا تقوی استاد دانشگاه شیراز، باقر غباری بناب استاد دانشگاه تهران، حجت‌الاسلام محمدناصر سقای بی‌ریا معاون پژوهشی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره)، خسرو باقری استاد دانشگاه تهران، معصومه اسماعیلی استاد دانشگاه علامه طباطبایی و رئیس انجمن مشاوره ایران و چند تن از اساتید برجسته دیگر این حوزه در این نشست حضور دارند.

رفیعی آتانی بیان داشت: برگزاری این جلسات تلاشی برای تعالی فرآیند برگزاری کنگره بین‌المللی علوم انسانی اسلامی است و بنا داریم در هر موضوعی که محور نشست‌ها است، اساتید آخرین و جدیدترین دستاوردهای علمی خود را ارائه کرده و به نقد و بررسی بپردازند. این همان نقطه‌ای است که تضارب آراء رخ می‌دهد و اطلاع از دغدغه‌های جدید علمی اتفاق می‌افتد و نوآوری‌های علمی در معرض ارزیابی متقابل اساتید قرار می‌گیرد.

وی در پایان با اشاره به برگزاری نشست‌های تخصصی آتی در حوزه علوم انسانی اسلامی گفت: نشست پنجم اساتید منتخب علوم انسانی اسلامی با حضور اساتید علوم سیاسی در آینده‌ای نزدیک برگزار خواهد شد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار