به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، جمشید جم در جمع خبرنگاران بابیان اینکه مهمترین هدف از برگزاری جشنواره معرفی جوانان و هنر آنها است، اظهار داشت: جوانان ما یک تلنگر و حمایت میخواهند تا هنر خود را به نمایش بگذارند.
وی با اشاره به پیشینه بالای سرودهای حماسی در کشور و وجود محبوبیت این سرودها در بین مردم حتی امروزه عنوان کرد: حضور هنرمندان موسیقی اقوام ایرانی به ارائه کارهای خوب در این جشنواره انجامید.
دبیر چهارمین جشنواره سرودهای حماسی و آواهای انقلابی بابیان اینکه فعالیت دستگاههای متولی فرهنگ نباید منوط به مسئول آن دستگاه باشد چراکه با تغییر مسئول یا مدیر مربوطه به حوزه موسیقی لطمه وارد میشود، عنوان کرد: در خصوص موسیقی انقلابی دستگاههایی مانند صداوسیما نباید مناسبتی کار کنند و هنرمندان نیز باید با عشق و علاقه تولید محتوا داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه تصمیم داریم هرساله جشنواره سرودهای حماسی و آواهای انقلابی را به میزبانی یکی از استانهای کشور برگزار کنیم. تصریح کرد: پیشینه موسیقی لرستان بهویژه موسیقی حماسی این استان در تاریخ ایران نقش عمدهای داشته و سبب انتخاب این استان شده است.
جم تصریح کرد: تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر بها دادن به سرود و همچنین شناخت پیدا کردن و ارزش گذاشتن به هنرهای جوانان از مهمترین دستاوردهای برگزاری این جشنواره است.
انتهای پیام/