شرکت گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن، خنثی کننده توطئه های دشمنان است
به گزارش خبرنگار استان تهران خبرگزاری بسیج؛ آیت الله حسینی مازندرانی گفت: انشاءالله مردم بصیر، هوشیار، ولایتمدار و بسیجی کشورمان یک بار دیگر با حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن، اولا حمایت قاطع خود را از آرمان های امام خمینی (ره) و فرمایشات مقام معظم رهبری اعلام خواهند کرد و ثانیا به دشمنان قسم خورده نظام جمهوری اسلامی نشان خواهند داد که هیچ گاه حتی در اوج مشکلات اقتصادی نیز دست از ارزش های اسلامی و آرمان های انقلابی خود نخواهند شست.
آیت الله سیدرضا حسینی مازندرانی با بیان اینکه شان نزول سوره کوثر، حضرت فاطمه زهرا(س) است، گفت: «إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ. فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ. إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ» این سوره، جوابی قاطع به کسانی بود که پیامبر اسلام را درباره ادامه نسلشان، مورد اذیت و آزار قرار میدادند.
این پژوهشگر حوزه دین و فرهنگ اسلامی ادامه داد: حضرت محمد (ص) در وصف حضرت زهرای اطهر (س) فرمودند «فاطمه سیدة نساء العالمین: فاطمه بانوی زنان دو عالم است»، گفت: حضرت زهرا (س) 9 اسم نزد خداوند عزوجل دارند؛ «فاطمه، صدیقه، مبارکه، طاهره، سکینه، راضیه، مرضیه، محدثه و زهرا.»
امام جماعت مسجد امام حسین (ع) شهر ری خاطرنشان کرد روزى در جمع عده اى از اصحاب و یاران نشسته بودیم که حضرت رسول (ص) سؤال فرمود: بهترین چیز براى زن چیست؟ و هیچ یک از افراد جواب مناسبى براى آن نداشتند. هنگامى که من به منزل، نزد فاطمه (س) آمدم، موضوع را براى ایشان، مطرح کردم که امروز پیامبر خدا چنین سؤالى را بیان نموده است؟ حضرت فاطمه اظهار داشت: آیا هیچ کدام از اصحاب جواب آن را ندانستند؟ گفتم: خیر، کسى جوابى نداد. پس از او اظهار نمود: بهترین چیزى که براى زن سعادت بخش و مفید مى باشد، آن است که مردى را نبیند و هیچ مرد نامحرمى نیز او را نبیند.
امام على (ع) افزود: چون شب فرا رسید، در جلسه اى با حضور اصحاب و رسول خدا (ص) مشارکت نموده و من گفتم: یا رسول اللّه، از ما سؤال کردى: چه چیزى براى زن بهتر است؟ اکنون جواب آن را آورده ام و آن این که بهترین چیز براى زن آن است که مردى را نبیند و هیچ مرد نامحرمى هم او را نبیند. حضرت رسول فرمود: چه کسى این پاسخ را گفته است؟ گفتم: فاطمه زهراء. حضرت فرمود: بلى، دخترم راست گفته است، همانا که او پاره تن من مى باشد. (احقاق الحقّ: ج 25، ص 350// اعیان الشّیعة: ج 1، ص 322).
این استاد حوزه علمیه اضافه کرد: بر همین اساس وقتی روزی یک فرد نابینا وارد خانه حضرت صدیقه مرضیه (س) شد حضرت به پشت پرده ای رفتند. وقتی از ایشان سوال شد چرا این کار را کردید زیرا این فرد نابینا است، حضرت فاطمه زهرا (س) پاسخ دادند «اولا او مرا نمی بیند اما من که او را می بینم و ثانیا عطر زدم و نمی خواهم بوی عطر به مشام این مرد برسد».
این استاد اخلاق حوزه علمیه افزود: امام حسن (ع) فرمودند مادرم را در شب جمعه در محراب عبادت دیدم که تا صبح و به صورت پیوسته مشغول عبادت و رکوع و سجود بود و مدام برای دیگران دعا می کرد. صبح از ایشان پرسیدم مادرم چرا برای ما دعا نکردی؟ حضرت زهرا (س) پاسخ دادند «الجارُ ثُمَّ الدّارُ: اوّل همسایه، سپس خانه خود».
تقسیم عادلانه کارها میان امام علی(ع) و حضرت فاطمه(س)
آیت الله حسینی مازندرانی با بیان اینکه حضرت محمد (ص) پیامبر گرامی اسلام، کارهای خانه را به عهده حضرت فاطمه زهرا (س) و کارهای بیرون از خانه را به عهده امیرالمومنین علی (ع) نهاده بودند و به این شکل، تقسیم کار عادلانه ای میان این دو بزرگوار فراهم کرده بودند، گفت: حضرت زهرا (س) در طول زندگی هیچ گاه درخواستی از امام علی (ع) مطرح نکردند و در این باره فرمودند «یا اباالحسن! من از خدایم شرم و حیا می کنم تو را به کاری بگمارم که قدرت تهیه آن را نداری.»
امام جماعت مسجد امام حسین (ع) در همین ارتباط اضافه کرد: اگرچه تامین رفاه زندگی زن و فرزند بر شوهر در حد معمول، واجب است ولی روح ایثارگری خاندان رسالت و ولایت باعث شده بود که حضرت فاطمه زهرا (س) هیچ گاه درخواستی که فکر می کردند شاید مولا علی (ع) توان اجابت آن را ندارند، مطرح نمی کردند. این درسی است برای تمام بانوان محترم که گرفتار زرق و برق و تشریفات کمرشکن روزگار ما نشوند و درآمد و امکانات شوهرانشان را درک کنند.
انقلاب ما انقلاب فاطمی است
موسس و مسئول حوزه علمیه امام حسین (ع) شهرری در ادامه با اشاره به قرار داشتن در ایام الله دهه فجر چهلمین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: انقلاب ما انقلاب فاطمی است و ما باید با درس گرفتن از آموزه های حضرت زهرای اطهر (س) و تبعیت از ولی فقیه، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای، اولا دسیسه های دشمنان را خنثی کنیم و ثانیا زمینه انتقال پرچم انقلاب اسلامی را به دستان مبارک حضرت مهدی (عج) فراهم کنیم.
آیت الله حسینی مازندرانی گفت: حضرت زهرای مرضیه (س) جان خود را در دفاع از حق امیرالمومنین علی (ع) نثار کردند و حقیقتا می توان ایشان را اولین شهید مکتب امامت و ولایت نامید. حضرت فاطمه (س) به عنوان یک بانو همیشه عفاف و حجاب خود را رعایت می کردند و با رعایت عفاف و حجاب، هر جا که لازم بود در صحنه های سیاسی و اجتماعی حضور می یافتند و از حریم ولایت و امامت دفاع می کردند.
این استاد اخلاق حوزه علمیه تاکید کرد: حضرت زهرا (س) اگرچه نمونه کامل یک زن مسلمان در تمام اوصاف و کمالات اسلامی به ویژه در زمینه حجاب و عفاف هستند ولی هیچ گاه مسایل سیاسی و اجتماعی را در مواقع حساس نادیده نمی گرفتند و در برابر غصب حقوق حضرت امیرالمومنین علی (ع) سکوت نکردند. ایشان در مجامع عمومی حضور می یافتند و در برابر بی عدالتی و ستم غاصبین ولایت و امامت، ایستادگی می کردند.
امام جماعت مسجد امام حسین (ع) در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه دفاع از انقلاب اسلامی طبق فرمایش امام خمینی (ره)، رهبر کبیر انقلاب بر همگان واجب است، اظهار کرد: انشاءالله مردم بصیر، هوشیار، ولایتمدار و بسیجی کشورمان یک بار دیگر با حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن، اولا حمایت قاطع خود را از آرمان های امام خمینی (ره) و فرمایشات مقام معظم رهبری اعلام خواهند کرد و ثانیا به دشمنان قسم خورده نظام جمهوری اسلامی نشان خواهند داد که هیچ گاه حتی در اوج مشکلات اقتصادی نیز دست از ارزش های اسلامی و آرمان های انقلابی خود نخواهند شست.
آیت الله حسینی مازندرانی در پایان گفت: انشاءالله استادان و طلاب حوزه علمیه امام حسین (ع) و نمازگزاران و فعالان فرهنگی مسجد امام حسین (ع) شهرری امسال نیز همچون سنوات پیشین در صفوف یکپارچه و با اتحاد در راهپیمایی مهم و حساس 22 بهمن شرکت خواهند کرد. از همین فرصت برای دعوت آحاد مردم ولایت مدار و ارزش مدار ایران سربلند، برای شرکت حماسی در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه استفاده می کنم.