به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان، حجت الاسلام والمسلمین محمدسهرابی مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه سیریک درجمع کارکنان ناحیه ضمن تبریک سال نو و نامگذاری آن به رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری(مدظله العالی)به مواردی پیرامون رونق تولید اشاره کرد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه سیریک تصریح کرد،توليد بايد نهادينه شود به اين معناست که توليد به عنوان مساله اصلی کشور تمام سياست ها، برنامه ها و نگاه ها را به سمت خود جلب کند. اين که چرا توليد در کشور ما در طول دهه های اخير به ميزان قابل قبولی رشد نکرده دلايل مختلفی دارد که يکی از مهمترين آنها توجه نکردن بخش های مختلف و مردم به آن است. تمام نهادها و بخش های حاکميت و همچنين مردم بايد در جهت نهادينه کردن فرهنگ توليد ملی و مصرف کالاهای داخلی تلاش کنند و اين موضوع به يک فرهنگ تبديل شودو درصورت رونق تولید بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور حل و از بین خواهد رفت.
وی اظهار داشت، نکته ديگری که بايد به آن توجه کرد وظيفه ای است که برخی از نهادها در راستای حمايت از توليد دارند، برای مثال پديده قاچاق که رابطه مستقيمی با توليد داخلی وایرانی دارد بايد با ريشه يابی و رهگيری کالاهای قاچاق، مبادی ورودی و عاملان آن از بين برود تا توليدکننده با خيال آسوده به توليد بپردازد. درواقع تا قاچاق ريشه کن نشود رونق توليد نيز ممکن نخواهد بود، درکنار آن سيستم مالياتی کشور نيز بايد به طور کامل در خدمت توليد باشد و در زمانی که با رکود مواجه هستيم توليدکنندگان مشمول معافيت های مالياتی شوند.
سهرابی ابراز داشت، رونق توليد و اشتغال به يک بخش خصوصی توانمند نياز دارد، اما در حال حاضر عمده ترکيب اتاق های بازرگانی ايران دربخش تجارت متمرکز شده و توجه زيادی به توليد ندارند در اتاق های بازرگانی گروه های توليدکننده قوی وجود نداردپس بايد شرکت های کشت و صنعت، شيلات وسایربخش های خصوصی قدرتمندی شکل بگيرد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه سیریک افزود، توجه ويژه به مزيت های اقتصادی کشور از ديگر مواردي است که بايد در رونق توليد و اشتغال مد نظر قرارگيرد هم اکنون مزيت اصلی کشور در بخش کشاورزی است ايران در توليد بسياری از محصولات کشاورزی جايگاه ويژه ای در جهان دارد که می توان در جهت صادرات آن را تقويت کرد درمجموع بايد به صنايعی توجه شود که کاربردی هستند و به نيروی کار بيشتری نيازدارند که کشاورزی يکی از بهترين آنهاست.
وی اضافه کرد، آخرين نکته ای که بايد مدنظر قرارگيرد آموزش است، درکشورما آموزش سمت و سوی توليد ندارد و دانشگاه ها براساس نياز بازار کار ضعیف حرکت می کنند، کشورهای صنعتی زماني رشد کرده اند که دبيرستان های آنها به سمت هنرستان پيش رفته اند و مهارت و حرفه بر آموزش نظری اولويت يافت.