حماقتی دیگر از یک احمق کلهپوک!
به گزارش بسیج، حسن کربلایی-پس از حدود یک هفته بیان اما و اگر درباره احتمال قرارگیری نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروههای تروریستی، سرانجام روز دوشنبه دولت مستکبر آمریکا به سرکردگی ترامپ رسماً نیروی نظامی کشورمان یعنی سپاه پاسداران را در ردیف گروههای تروریستی معرفی کرد! این تصمیم و اتفاق، چیز عجیبی نیست. میتوان گفت، تا حدی نیز اتخاذ چنین تصمیم احمقانهای قابل پیشبینی بود و اگر واشنگتن رویکرد دیگری در قبال سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اتخاذ میکرد جای تعجب داشت. چرا که 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی سپری میشود و در این چهار دهه پر فراز و نشیب، سپاه پاسداران مانع بزرگی بر سر راه سرنگونی نظام مقدس جمهوری اسلامی و در نتیجه احیای دوران استیلای آمریکا به ایران عزیز بود. جانفشانی سپاه در هشت سال دفاع مقدس موجب شد که حضرت امام خمینی (ره) جمله مشهور «اگر سپاه نبود کشور هم نبود» را به زبان مبارک بیاورند.
دهها توطئه بزرگ و کوچک از جمله طرح ناامن ساختن کشور توسط منافقین و سایر گروهکهای معاند، با مشارکت پررنگ و نقشآفرینی عمده سپاه پاسداران شکست خورد. طرح محاصره اقتصادی و تسلیحاتی ایران در دوران جنگ تحمیلی و پس از آن، با نقش محوری سپاه مهار شد! و ... بواقع چه کسی و کدام دولت میتواند دستاوردهای کلان نظامی پاسداران غیور و علمورز را نادیده بگیرد؟
البته میدان تاثیرگذاری سپاه محدود به مرزهای ایران نبود. فتنه و جنگ سوریه که صحنه رودررویی شبهنظامیان تروریست تکفیری و ارتش سوریه با هدف شکستن خط مقاومت و تامین امنیت رژیم منحوس و کودککش صهیونیستی و نابود ساختن هویت و باور ایرانی و ... بود؛ با ابتکار عمل و خلاقیت و فداکاری نیروهای مخلص سپاه پاسداران شکست خورد. همین نیروی قهرمان و مقتدر و مردمی بود که تبدیل به الگو و حامی آزادیخواهان غرب آسیا در برابر طواغیت و فراعنه زمان گردید. این نیروهای سپاهی بودند که در شکست گروه آمریکاساخته داعش گام بلند برداشتند. پس طبیعی نیست که دولت آمریکا نسبت به سپاه پاسداران کینه داشته باشد و این نیروی مخلص الهی را مانع و دیوار بزرگی در برابر زیادهخواهیها و مطامع نامشروع خود تصور سازد؟
اقدام دولت آمریکا قطعاً برآمده از این هدف است که سپاه این بازوی مهم جمهوری اسلامی و محور مقاومت در جهان اسلام، از کار بیافتد و تبدیل به نیرویی تماشاگر و منفعل شود.
انفعال سپاه به زعم دشمن یعنی آسیبپذیر شدن امنیت داخلی ایران و از طرفی، ضربه زدن به روحیه و توان نظامی محور مقاومت. اما آیا چنین هدف و خواست منحوسی محقق می شود؟ آیا دولت ترامپ با تروریستی خواندن سپاه، راه به جایی خواهد برد؟ قطعاً خیر. نه تنها آمریکا به اهداف پستش نمیرسد بلکه با تبعات جدی ضدامنیتی روبرو میشود.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک نیروی مردمی است. یعنی متکی به مردم انقلابی و متدین ایران است. چه دشمن بپسندد و چه نپسندد؛ سپاه در دل مردم آزادیخواه منطقه غرب آسیا دارای جایگاه خاصی است و قابل احترام! توان نظامی سپاه نیز متکی به نیروی خارجی نیست که با تروریست خواندن این نیروی رسمی، کمکهای نظامی بدان قطع شود و توان و ماشین جنگیاش از کار بیافتد. سپاه امروز در عرصه علم نظامی و توان تولید تسلیحات سبک و سنگین و استراتژیک، کاملا قدرتمند و در اوج قرار دارد. این نیرو دارای تجربه کار امنیتی و اطّلاعاتی در هشت سال دفاع مقدس است و در رویارویی با شبهنظامیان تروریست و جنگ شهرها دارای تجربه 40 ساله و تبحر است. پس سپاه قابل حذف در افکار عمومی داخلی و منطقهای نیست و با اتکا به نیروی ایمان و علم و تجربه، مقتدر و مستحکم به پیش میرود.
اما... با تروریست خواندن سپاه، گاوچرانهای احمق آمریکایی مرتکب چند اشتباه بزرگ شدند؛اول؛ ثابت کردند که سپاه را یک نیروی تاثیرگذار میدانند که اگر مهار نشود؛ منافع آمریکا را همواره هدف تهدید و خطر قرار میدهد.دوم؛ به اثبات رسید؛ سپاه به وظایف خود در حد فراکشوری و فرامملکتی، بدرستی عمل کرده است. به شکلی که موجب عصبانیت و کینه عمیق دشمن شده است.
سوم؛ جهان پذیرفت که آمریکا مفاهیم ارزشمندی چون مبارزه با تروریسم را به شکل ابزاری مورد استفاده قرار میدهد.
چهارم؛ ثابت کردند که در مبارزه با تروریسم صادق نیستند و از نظر یانکیهای کله پوک، تروریست یعنی کسی و گروهی که مقابل منافع کاخ سفید ایستاده است.پنجم؛ آمریکاییها به دست خود همدلی و همراهی بزرگی در ایران میان مردم و سپاه و سپاه و همه احزاب و دستجات سیاسی و اجتماعی و ... داخلی برقرار کردند.
ششم؛ حمایت و بیعت گروههایی از جهادگران مسلمان با سپاه، همچون نجبا که عضو محور مقاومت هستند، باعث تقویت جبهه مقاومت میشود.هفتم؛ دیوار بیاعتمادی میان ایران و آمریکا بیشتر قد کشید.و هشتم اینکه؛ با اقدام «مقابله به مثل ایران» در تروریست خواندن آمریکاییهای مستقر در غرب آسیا، دست سپاه و دوستداران غیرایرانی سپاه، در مجازات متجاوزین آمریکایی، بازتر میشود.
اسناد و استدلال جمهوری اسلامی برای تروریست خواندن آمریکا کم نبوده و نیست. این دولت سرکش و ظالم، همواره با جهان با زبان تهدید و زور حرف میزند، از قتلعام مردم بیدفاعی چون مردم مسلمان میانمار و یمن حمایت میکند، از دیکتاتورهایی چون صدام حسین و محمدرضا پهلوی حمایت میکند، داعش را واشنگتن تاسیس کرد، تکفیریهای متجاوز در سوریه با دلارهای آمریکا شارژ میشوند. اولین و آخرین بمباران اتمی توسط آمریکا صورت گرفته است، همین دولت خواهان بازگشت طالبان جاهل و قدارهکش به قدرت سیاسی افغانستان است و ... .
با این حال یک جهان؛ اقدام اخیر دولت آمریکا را نه قدرتنمایی که کاملا از روی عجز در برابر یک نیروی نظامی تفسیر میکند.