به گزارش خبرگزاری بسیج،کلیسای جامع نوتردام، بعنوان یکی از بزرگترین مواریث تاریخی کشور فرانسه، روز دوشنبه گذشته دچار آتشسوزی شد و بخش اعظمی از سازه آن و از جمله برج تاریخی این کلیسای معروف متأسفانه از بین رفت .
دادستانی کشور فرانسه و فعالان سیاسی این کشور در جریان اطفای آتش این کلیسای قدیمی تاکنون کسی را متهم نکردهاند. همچنین احتمال تروریستی بودن این حادثه نیز رد شده است.
بلافاصله پس از اعلام تخریب کلیسا، برخی چهرهها و مجامع کشور فرانسه اعلام کردهاند که در قالب اقدامات خیریه، به بازسازی کلیسا کمک خواهند کرد.
مقامات سازمان آتشنشانی فرانسه نیز اعلام کردهاند به دلیل خطراتی که استفاده از بالگردهای آبپاش دارد؛ اجازه ندادهاند که در عملیات اطفای آتش از این تجهیزات استفاده شود.
آنها اعلام کردهاند حجم آب بالگردها میتوانسته خطراتی را برای نیروهای آتشنشان ایجاد کند و برای همین اجازه استفاده از آنها را ندادهاند .
قبل از حادثه نوتردام نیز برج مسکونی موسوم به گرنفل در سال ۲۰۱۷ در شهر لندن دچار حریق شد که طی آن ۸۰ نفر کشته و مفقود و حدود ۷۰ نفر نیز مجروح شدند.
در حادثه گرنفل هم اثری از استفاده از فناوریهای هوایی نبود ضمن اینکه آتشنشانان نیز منتظر ماندند آتش فروکش کند و سپس اقدام به اطفای کامل آن کردند .
یکی از نکات جالب مشترک دیگر در هر دو حادثه اشاره شده؛ عدم حمله فعالان سیاسی و رسانهها به شهرداران و مقامات شهری پاریس و لندن و امتناع از مقصّرتراشی و کینهورزی سیاسی در این حوادث بوده است.
*این دو آتشسوزی و رخدادهای متعاقب آن بیش از هرچیز تداعیکننده حادثه دردناک آتشسوزی در ساختمان پلاسکو در تهران است...
حادثهای که با تلاش آتشنشانان و مدیریت جهادی که در قبال آن صورت گرفت؛ هیچیک از شهروندان در این ساختمان پرتردد مجروح نشدند و دست آخر آتشنشانان بودند که برای نجات جان مردم و کسبه به شهادت رسیدند.
قابل تأمل آنکه در جریان حوادثی مثل کلیسای جامع نوتردام و برج گرنفل؛ شهرداران پاریس و لندن بلافاصله مورد هجوم فعالان سیاسی جناحهای مقابل خود قرار نگرفتند، مشاور رئیس جمهور فرانسه از چیزی به نام آتش به اختیاری در قبال آتش بوجود آمده سخن نگفت و عمده فعالان منتقد دولت و مقامات شهری نیز فیالفور تبدیل به کارشناسان آتشنشانی نشدند.
مقامات شهری پاریس و لندن همچنین پس از این دو حادثه آتشسوزی که یکی از آنها با تلفاتی نیز همراه بود؛ از این نگفتند که انتصابات شخص شهردار در سازمان آتشنشانی با اشکال همراه بوده و یا شهرداری در استفاده از «بالگردهای آبپاش» تعلل کرده است و برای همین شخص شهردار، مسئول آتشسوزی است!
در قبال این حوادث، دروغهایی مبنی بر اینکه شهردار گفته است در آتش چند صد درجه حضور یافتم نیز منتشر نشد و هیچیک از مقامات شهری در پاریس نیز مدعی نشده است که شهردار دستور سانسور رسانهای را داده است و دستگاه قضایی باید شهردار را مؤاخذه کند .
گرنفل و نوتردام حاوی درسهای زیادی است که اثبات میکند در قبال حادثه پلاسکو؛ ظلمها و کینهورزیهای سیاسی فراوانی در حق مدیریت جهادی شهردار سابق تهران صورت گرفت.
ظلمها و کینهورزیهایی که هنوز پاسخ مدللی از باب چرایی رواداری آنها به افکار عمومی داده نشده است...