همزمان به روزهای پایانی هفته هنر انقلاب اسلامی با حضور مسئولان و هنرمندان از کتاب نمایشنامه «کاکوتی» نوشته کرامت یزدانی در یزد رونمایی شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد، همزمان به روزهای پایانی هفته هنر انقلاب اسلامی با حضور مسئولان و هنرمندان از کتاب نمایشنامه «کاکوتی» نوشته کرامت یزدانی در یزد رونمایی شد.
پیش از برگزاری آئین رونمایی کتاب، این نمایش به کارگردانی جعفر دلدل با نقشآفرینی خودش و سیدهادی آقابزرگی در تالار هنر اجرا شد.
شایان ذکر است؛ کتاب نمایشنامه «کاکوتی» در 56 صفحه و قطع رقعی با شمارگان 1100نسخه توسط انتشارات سوره مهر منتشر شده است.
داستان این نمایشنامه که در پی انتقال یک مفهوم انسانی و صلح و دوستی میان ملتهاست، به رویارویی و ارتباط یک سرباز ایرانی و یک سرباز زخمی عراقی میپردازد که برای زنده ماندن به کمک یکدیگر نیاز دارند. در این مخمصه و تنگنا، سرباز ایرانی برای رفع تشنگی سرباز عراقی ـکه اسیر شدهـ گیاهی را به نام «کاکوتی» به او میدهد.
اجرای نمایش کاکوتی از 17 فروردین آغاز شده و همچنان هر شب از ساعت 20 در تالار هنر واقع در بلوار شهید صدوقی، کوچه مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت یزد به روی صحنه است.
«کاکوتی» نام گیاهی است با گلهای بنفش و از تیره نعنائیان که بوی گرم و تندی همانند نعناع دارد و با عطر ویژه خود در طب سنتی و آشپزی استفاده میشود. این گیاه، فصل بهار در نواحی کوهستانی ایران از جمله ارتفاعات برخی مناطق استان یزد میروید.
انتهای پیام/
پیش از برگزاری آئین رونمایی کتاب، این نمایش به کارگردانی جعفر دلدل با نقشآفرینی خودش و سیدهادی آقابزرگی در تالار هنر اجرا شد.
شایان ذکر است؛ کتاب نمایشنامه «کاکوتی» در 56 صفحه و قطع رقعی با شمارگان 1100نسخه توسط انتشارات سوره مهر منتشر شده است.
داستان این نمایشنامه که در پی انتقال یک مفهوم انسانی و صلح و دوستی میان ملتهاست، به رویارویی و ارتباط یک سرباز ایرانی و یک سرباز زخمی عراقی میپردازد که برای زنده ماندن به کمک یکدیگر نیاز دارند. در این مخمصه و تنگنا، سرباز ایرانی برای رفع تشنگی سرباز عراقی ـکه اسیر شدهـ گیاهی را به نام «کاکوتی» به او میدهد.
اجرای نمایش کاکوتی از 17 فروردین آغاز شده و همچنان هر شب از ساعت 20 در تالار هنر واقع در بلوار شهید صدوقی، کوچه مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت یزد به روی صحنه است.
«کاکوتی» نام گیاهی است با گلهای بنفش و از تیره نعنائیان که بوی گرم و تندی همانند نعناع دارد و با عطر ویژه خود در طب سنتی و آشپزی استفاده میشود. این گیاه، فصل بهار در نواحی کوهستانی ایران از جمله ارتفاعات برخی مناطق استان یزد میروید.
انتهای پیام/
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار