۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
06:41
کد خبر : 9139970
۰۷:۳۹

۱۳۹۸/۰۲/۳۱
آیت الله علما

باید درماه مبارک رمضان یک انقلاب در جامعه ایجاد شود

نماینده ولی فقیه دراستان کرمانشاه :گفت باید در ماه مبارک رمضان یک انقلاب در جامعه ودر درون افراد ایجاد شود.
باید در ماه مبارک رمضان یک انقلاب در جامعه ایجاد شود

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه گفت: باید در ماه مبارک رمضان یک انقلاب در جامعه و در درون افراد ایجاد شود.

باید در ماه مبارک رمضان یک انقلاب در جامعه ایجاد شود

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه ظهر امروز در نشست شورای هماهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، اظهار داشت: باید در ماه مبارک رمضان یک انقلاب در جامعه و در درون افراد ایجاد شود، چرا که این ماه، ماه مهمانی خداوند است و همه باید بتوانند از برکات آن استفاده کنند.

آیت‌الله شیخ‌مصطفی علما با تاکید بر حفظ شئونات ماه مبارک رمضان، افزود: فضای شهر در این ماه باید فضای رمضان و روزه‌داری باشد و هیچ‌کس حق ندارد به این ماه مبارک اهانت کند و باید برابر با قانون با چنین افرادی برخورد شود.

وی گفت: امروز هرچه داریم از همین اسلام و شئونات اسلامی است اگر امروز ترامپ با آن همه ادعاها در مقابل ما عقب‌نشینی می‌کند به خاطر وجود فضای دینی و مذهبی در این کشور است، چرا که مردم متدین در هنگام سختی بسیار مقاوم‌تر و جهادی‌تر هستند.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید