۲۴ / تير / ۱۴۰۴ - 15 July 2025
17:04
کد خبر : 9149007
۰۸:۵۶

۱۳۹۸/۰۳/۲۹

همایش توجیهی بسیج هنرمندان همدان برگزار شد

همایش یکروزه توجیهی بسیج هنرمندان همدان در اردوگاه فرهنگی ابوذر همدان برگزار شد.

به گزارش سرویس بسیج هنرمندان خبرگزاری بسیج، رسول کرمی مسئول سازمان بسیج هنرمندان همدان گفت: همایش یکروزه توجیهی بسیج هنرمندان همدان در اردوگاه فرهنگی ابوذر همدان برگزار شد.
وی ادامه داد: در این همایش سردار فرجی جانشین فرمانده سپاه همدان و حجت الاسلام مطهری سرمربی قشر هنرمندان در خصوص مسائل سیاسی و فرهنگی روز مطالبی را بیان کردند.
وی در تشریح برنامه های این همایش بیان کرد: انجمن ها و گروه های هنری و ادبی نیز مطالب تخصصی را برای سال ۹۸ مورد بررسی قرار دادند و معاونت نیروی انسانی بسیج هم مدیران کانونها و مسؤلین سرمایه انسانی را توجیه کردند.
کرمی ادامه داد: در این مراسم سردار فرجی در خصوص تهدیدات دشمن در عرصه نظامی و جنگ روانی برای دلسرد کردن مردم مطالبی را بیان کرده و به گوشه ای از توانمندیهای نظامی ایران و جبهه مقاومت پرداختند و همچنین خاطراتی را از سوریه برای هنرمندان بسیجی بیان نمودند و ازهنرمندان خواستند تولیدات هنری برای معرفی شهدا داشته باشند.
وی اظهار کرد: در ادامه این برنامه حجت الاسلام مطهری سرمربی قشر همچنین به اهمیت هنر پرداخته و سیر پیروزی انقلاب تا کنون را تشریح کرده و در ادامه به نقش هنر مندان در گام دوم انقلاب را تشریح کردند.
مسئول سازمان بسیج هنرمندان همدان یادآور شد: همچنین مسئولین و اعضا انجمن های ۹ گانه به همراه مسئولین گروه های هنری جلسات تخصصی برگزار کرده و مصوباتی را مکتوب نمودند که سر لوحه اقدامات انجمن ها در سال ۹۸ است و هدف از اجرای برنامه تقویت شبکه سازی ابلاغی سازمان می باشد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید