مسئول سابق بسیج رسانه آذربایجان شرقی در گفتگو با «بسیج»:

یادواره شهدا بازخوانی سیستماتیک فرهنگ دفاع مقدس است

مسئول سابق بسیج رسانه آذربایجان شرقی گفت: برگزاری یادواره ها بازخوانی سیستماتیک فرهنگ دفاع مقدس است، فرهنگی که خمیرمایه تحرک سیاسی و اجتماعی انقلاب در مسیر رشد است و اکنون پیشرفت و امنیت ما در همه زمینه ها برآیند پیشبرندگی و تاثیر خون شهداست.
کد خبر: ۹۱۷۵۷۲۳
|
۱۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۰

روح الله دهقان نژاد در کفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، افزود: برگزاری یادواره های شهدا واکسیناسیون اجتماعی جامعه انقلابی در مقابل ویروس های مهاجم است.

وی ادامه داد: پس از جنگ فرماندهان سپاه یک طرحی را خدمت حضرت آقا بردند با این عنوان که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می خواهد به امامزاده ها بپردازد، ایشان نقلی به این مضمون بیان کردند که برید به شهدا بپردازید، این نکته تکلیف ما را تا آخر در حوزه انقلاب مشخص کرده است.

دهقان نژاد با اشاره به طرح آبروی محله، بیان کرد: این طرح جالب که در سال های اخیر اجرا می شود، اهالی یک محله را به سال ها قبل می برد که با مرور خاطرات هم محله ای ها، فرهنگ مقاومت احیا و به جامعه تزریق و فرهنگ شهادت انتقال و شناخت بین نسلی ایجاد می شود و این جزو دستاوردهای طرح آبروی محله است.

این فعال رسانه ای اضافه کرد: این یادواره ها انسان را در یک مسیری قرار می دهند که اساتید جامعه شناسی از آن با نام الگوپذیری و جامعه پذیری یاد می کنند همچنانکه من خودم از همین مسیر در سال ۷۴ با یادواره شهدای منطقه مارالان به صحنه اجتماع وارد شدم و با خواندن وصیت نامه های شهدا در جمع به حرفه اجرا و خبرنگاری رسیدم.

دهقان نژاد با بیان اینکه شهدا چراغ راه هستند، اظهارداشت: شهدا بهترین واژه‌هایی را که در لابلای کتاب ها می توان یافت را با عمل خودشون عینیت دادند چراکه شهدا رفتند که بمانند و نماندند که بمیرند و تاریخ این صفحه ایثار را تا قرن ها در دل خود حفظ خواهد کرد.

وی در پایان صحبت های خود مظلوم ترین قشر شهدا، را شهدای قشر رسانه خواند و یادآور شد: این شهدا همه وقایع را نقل و تصویرها رو منعکس می کردند و خودشان در خاموشی به شهادت می رسیدند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار