ادبیات پایداری و مقاومت تاثیرگذارترین راه مقابله با تهاجم فرهنگی است
محمد قاسمیپور در جلسه نقد و بررسی کتاب بلدچی نوشته اسماعیل سپهوند در روستاهای زمان آباد و طالب آباد بخش قلعه نو، اظهار داشت: «بلدچی» آغاز یک مرحله و دوره نوین برای عرصه ادبیات پایداری و مقاومت در لرستان خواهد بود و به موفقیت این راه و کسانی که در این مسیر هستند و آن را طی میکنند بسیار امید داریم.
وی در رابطه با ثبت و ضبط، گردآوری و انتشار خاطرات دفاع مقدس و انقلاب اسلامی افزود: در عرصه جنگ فرهنگی و تهاجم فرهنگی که با آن دچار و مواجهایم راهگشاتر، تعیین کنندهتر و تاثیرگذارتر از ادبیات پایداری و خاطرات انسانهای ایثارگر، رزمنده، پاک باخته و جانباخته انقلاب و دفاع مقدس نداریم و نمیتوانیم پیدا کنیم. قاسمیپور عنوان کرد: ادبیات پایداری، سلاح کارآمد و تاثیرگذاری است که میتواند ما را برای فردای پیشرو و فردایی که در آن سرافرازی و تفاخر باشد همانند سالهای ۸ سال دفاع مقدس کمک کند. وی بیان کرد: مقام معظم رهبری چهارم مهر ماه امسال در هفته دفاع مقدس و در جمع پیشکسوتان و رزمندگان دفاع مقدس فرمودند که من اهل اغراق نیستم معمولا عدد و ارقام را با دقت و قطعیت استفاده میکنم. اغراق نمیکنم اما به مسئولان و تلاشگران عرصه ادبیات پایداری میگویم که تاکنون هر تلاش و کاری میکردید و هر فعالیتی که در این زمینه داشتید از امروز باید این تلاش ۱۰۰برابر شود.
قاسمیپور گفت: مقام معظم رهبری در بیانات مذکور به اهمیت کار و تلاش در زمینه به ظهور رساندن خاطرات ایثارگران و رزمندگان دفاع مقدس تاکید داشتند؛ پس اگر ما سرباز ولایی و ایثارگری برای رهبری هستیم فراموش نکنیم که عرصه ادبیات پایداری تلاش و همت ۱۰۰ برابر میطلبد. وی تصریح کرد: به کسانی که در حوزه اعتبار، امکانات مادی و لجستیکی و پشتیبانی فعالیت دارند میگویم که کار در عرصه ادبیات پایداری همت بزرگی میطلبد؛ محقق، نویسنده، هنرمند و تلاشگران این عرصه باید پشتیبانی شوند. پس ای مسئولان در برنامهریزیهایتان و در نگاه کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت خود گنج و گنجینه دفاع مقدس را فراموش نکنید؛ چرا که راه فردای ما نیازمند به این خاطرات است. مدیر دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری اداره کل امور استانها و مجلس حوزه هنری با اشاره به اینکه زندگی ما بر اساس آن خاطرهای که بر جای میماند و بر اساس آنچه که ما نقل میکنیم، روایت، ثبت و تعریف میشود بیان کرد: اگر استان لرستان در دفاع مقدس پایمردی و همت داشته است، اگر حضور و رکورد دارد و در مقاومت زیر بمبارانهای بی رحمانه و آتش سنگین دشمن بوده است خاطرات آن باید ثبت، ضبط، نقل و روایت شود و این جز با همت امکانپذیر نیست. وی افزود: ۳۰ سال از پایان دفاع مقدس میگذرد و در ۵ یا ۱۰ سال آینده دیگر اطمینانی نیست که خاطرات و حرفها از گزند و آسیب روزگار در امان بماند. بنابراین ما باید تلاش کنیم و همت والایی صرف کنیم تا به صورت حداکثری به ثبت و ضبط خاطرات بپردازیم. قاسمیپور خطاب به رزمندگان هشت سال دفاع مقدس افزود: رزمندگان بازگشته از دفاع مقدس یادتان باشد گنجی که در سینه دارید، آنچه که در ذهن و یاد دارید مربوط به خودتان نیست و اگر روزی احساس تکلیف کردید که خدا، امام (ره)، غیرت و همت میگوید باید برای جنگ و دفاع بروید، حواستان باشد امروز نیز رهبری معظم انقلاب و آحاد جوانان تشنه خاطرات دفاع مقدس از شما میخواهند که گنجی که در سینه دارید برای خود نگه ندارید و نسبت به نشر آن همت کنید.